Hop-af Hop-på sightseeingcruise

Hop-af Hop-på sightseeingcruise

Pris fra 132 kr

Udforsk Paris fra vandet med et Hop-af og Hop-på sightseeingcruise på Seinen. Med 8 centrale stop kan du besøge alle de store seværdigheder i dit eget tempo. Du hopper bare på en båd, nyder turen og udsigten og hopper af når du gerne vil udforske et område nærmere. 

Højdepunkter:
- Se alle Paris' største seværdigheder
- Vælg mellem 24 el. 48 timers billetter
- Nyd godt at åbne billetter - gyldige en måned
- Børn under 3 år er gratis

Udforsk Paris med et Hop-af Hop-på cruise
Tag på sightseeingtur på en ny og sjov måde med Hop-af Hop-på Batobus bådene. Hop på en båd, nyd den smukke udsigt af Paris og hop af når du vil udforske et område nærmere til fods. 

Med 9 stop kan du altid finde en båd, der sejler til det område du gerne vil besøge: Eiffel Tower, Musee D’orsay, Saint Germain Des Pres, Notre-Dame, Jardin Des Plantes, Hotel De Ville, Louvre, Beaugrenelle eller Champs Elysés. 

Hvordan fungerer det?
Når du bestiller dine billetter skal du vælge den dato du ankommer i Paris som 'Gyldig fra'-datoen. Dine billetter er gyldige en måned fra 'Gyldig fra'-datoen. 

Vælg antallet af billetter og tryk 'søg'. Herefter skal du vælge antallet af voksen- og børnebilletter som du skal bruge. Børnebilletter kan kun købes sammen med voksenbilletter. Derefter kan du vælge at tilføje billetter til andre seværdigheder eller transport i Paris til dit køb.  

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Paris. 

Hvor begynder turen?
Bare tag til et af de 8 stops og hop på en båd. 

Hvor er stoppestederne?
Du kan se en liste over cruiseruterne og de 8 stoppesteder her.

Hvor lang tid varer turen?>
Dine Hop-af Hop-på-billetter er gyldige i 24 eller 48 timer.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Fantastisk 4.3

4.3 6 kundekommentarer
Sejltur på Seinen

Det tog lidt tid at finde et af billetkontorene. Det gik fint med at få ombyttet voucheren hjemmefra til billetter. Vejret var perfekt. Rigtig skønt at se Paris fra en anden vinkel. Båden var helt fyldt på et tidspunkt, så det er meget populært. Kan godt anbefales :-)

Michael, Tune
MAN, 26 JUN 2017
4.3
Fantastisk. Fungerer perfekt

Fantastisk. Kan kun anbefales
Alt fungerer og ingen problemer med billetterne.

Søs, Lunderskov
MAN, 30 MAJ 2016
4.3
Dårligt vejr

Uheldigvis var vejret ikke med os og cruiset. Det regnede meget begge dage, hvorfor formålet og vores lyst til at hoppe af og hoppe på ikke blev som forventet. Ellers en god ide at se Paris på.

Henning, Kokkedal
LØR, 02 APR 2016
4.3
Dejlig tur

Rigtig god måde at se byen på. Fungerede rigtigt godt. Kan klart anbefales:-)

Tina, Jægerspris
TIR, 28 APR 2015
4.3
Interessant sejltur.

Interessant og dejlig sejltur på Seinen. Mulighed for at "hoppe af og hoppe på" ved 8 forskellige seværdigheder, eller blot nyde en sejltur, hvor man ser det hele fra vandsiden.

Pia, Tranbjerg
SØN, 14 SEP 2014
4.3
fru

. det er nemt og sikkert at købe seværdigheden her på sidenDet var rigtig dejligt, at man hele dagen kunne nå at få set så meget og så oplevelsen at sejle. Jeg kan varmt anbefale denne seværdighed

Jette, Skive
SØN, 26 MAJ 2013
4.3

Info

Hop-af Hop-på sightseeingcruise
Klik på kortet nedenfor for at se ruterne og stoppestederne.

Hop-af Hop-på sightseeingcruise
Åbningstider
Fra 3. september til 5. april kl. 10:00 til 19:00. Fra 6. april til 2. september kl. 10:00 til 21:30. Afgang hver 20.-25. minut.

Vejviser

Kort, Hop-af Hop-på sightseeingcruise

Vejviser
Kort

Dansk