Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

Pris fra 231 kr

Vores Berlinmuren og den Kolde Krig cykeltur tager dig med til Berlin mørke historiske kapitler. Denne 5 timer lange cykeltur igennem Berlin viser dig, hvordan Berlinmuren og den Kolde Krig, havde en kæmpe indflydelse på Berlin. Bestil dine billetter her!

Vores Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur stsrter mod øst, langs den imponerende Karl-Marx-Allé inden vi indtager det farverige East Side Gallery (et ca. 1-2 km langt stykke af Berlinmuren, som er bevaret og berømt for dens graffiti). Herefter ser vi det kraftfulde Treptower Park Mindesmærke (mere end 3200 sovjetiske tropper er begravet her, og deres relieffer langs mindesmærket er et udsøgt eksempel på stalinistisk propaganda). Det er væk fra de gængse turiststeder – men stadig nemt tilgængelig på cykel.

Herfra vender vi tilbage til det tidligere ”Ingenmandsland” der delte Øst og Vest Berlin og besøger de tidligere checkpoints samt hører historier om spionage og flugtforsøg. For at sætte den Kolde Krig i perspektiv, vil denne tur give dig en tidslinje for den kolde krig, og sammenligne den med andre verdensbegivenheder, for at vise hvordan Berlin virkelig var front by under den Kolde Krig.

Vi holder en pause på en hyggelig café i resterne af en gammel togstation delt af Muren. Frokost og drikkevarer er IKKE inkluderet i prisen!

Berlin er en meget stor by men også ret flad, hvilket gør den perfekt til sightseeing på cykel. Så tag med på vores Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur og se Berlin på den bedste og sjoveste måde – på en cykel.

Vigtig information
- Alle ture er på engelsk. 
- Turen varer ca. 5 timer.  
- Åbningstider: 
* april til oktober: Man., tors. & lørdag kl. 10:30.
- Mad og drikke i frokostpausen er ikke inkluderet i prisen. 
- Turen afgår uanset vejr, så medbring tøj der passer til vejret. Der kan lejes regn poncho hos guiden for EUR 1,- stk. 
- Hvis børn deltager på turen, skal de være i stand til at cykle selv. 
- Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur starter og slutter ved TV Tårnet på Alexanderplatz i Berlin. 

Fantastisk 4.7

4.7 3 kundekommentarer
Rigtig fin tur

En meget god måde at opleve byen på. Vi så rigtig meget og vores guide Jürgen kunne fortælle meget spændende om den kolde krig

Anny
TOR, 26 MAJ 2016
4.7
Ikke mindre end perfekt

Vi var på en guidet cykeltur - Men med "guidet tur" kan man få mange oplevelser, nogle knap så gode og andre helt gennemførte..
Denne tur var så gennemført. Vi havde den mest perfekte og altvidende guide - han fortalte og han fortalte - hans engelske var bare så godt, så vi fik virkelig meget ud af denne tur.
Det er ikke sidste gang, vi tager en tur gennem Berlins gader - eller Barcelonas
Tak for en fantastisk oplevelse

Annika, Vejle
MAN, 09 MAJ 2016
4.7
En helt speciel oplevelse!

Fed tur hvor man kommer rundt til mange spændende steder. Tom (Burton) guidede turen med stor viden, små historier og humor. Vi kom rundt til en masse steder, som vi aldrig selv ville have fundet eller kendt historien om. Næste gang vi kommer til Berlin, vil vi helt sikkert på én af de andre cykelture, som udbydes af Fat Tire Bike Tours Berlin.

Peter brøchner, Skanderborg
MAN, 18 MAJ 2015
4.7

Info

Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur
Berlin Fat Tire Bike Tours,
V/ TV Tårnet på Alexanderplatz,
10178 Berlin

Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur
Åbningstider
Apr. til okt.: man., tor.. lør. & søn.: kl. 10:30.

Vejviser

Kort, Berlinmuren og Kold Krigs Cykeltur

Vejviser
Tag S-Bahn eller U-Bahn til Alexanderplatz Station

Kort

Dansk