Berlins julemarkeder

Berlins julemarkeder

Pris fra 99 kr

Der findes næppe en bedre måde at komme i julehumør end et besøg til Berlins traditionelle julemarkeder med deres store udvalg af håndlavede varer og traditionelt mad og drikke. Hvis du får det koldt er det helt sikkert, at et glas Glühwein eller to vil få dig til at føle dig varm og hyggelig på ingen tid. 

Vi tager dig til tre af de mest attraktive markeder i julen. Vi starter turen ved Kaiser Wilhelm Memorial Church, Vestberlins ikoniske landemærke, hvor du vil lære mere om bydelens rige historie. Efterfølgende fortsætter vi til det smukke Charlottenburg slot, hvor julemarkedet har været en lokal favorit i mange år. Det sidste stop er Spandau, som huserer et af de største julemarkeder i Tyskland, men sjældent besøgt af turister. Med det velholdte middelaldercenter omkring St. Nicholas Church er Spandau det ideelle sted til at nyde festlighederne. 

Når turen er slut, er du velkommen til at fortsætter med at gå på opdagelse på egen hånd.

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medringe den på din tur.
- Turen starter foran 
restaurant Weihenstephaner overfor Hackescher Markt S-Bahn station. Her mødes du med din guide fra Original Berlin Walks. 
- Idet turen inkluderer turer med metroen bedes du medbringe et AB public day pass billet eller købe et fra guiden (prisen er på nuværende tidspunkt €6.70).
- Børn under 12 år er gratis i følge med en betalende voksen. Unge under 26 år kan få ungdomsrabat. 
- Turen foregår på engelsk. 
- Turen foregår uanset vejret, så klæd dig på efter vejret og med gode gåsko. 
- Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen. 
- Turen løber fredage, lørdage og søndage i 'adventsweekenderne' kl. 13.30.
- Turen varer 4 timer.
- Turen til Berlins julemarkeder slutter ved Charlottenburg Palace.

Info

Berlins julemarkeder
Du bedes mødes op udenfor restaurant Weihenstephaner overfor Hackescher Markt S-Bahn station 10 min. inden turstart. Her vil du blive mødt af en guide fra Original Berlin Walks.

Berlins julemarkeder
Åbningstider
Fredag, lørdag og søndag i 'adventsweekenderne' kl. 13.30.

Vejviser

Vejviser
Tag S eller U-Bahn til Hackescher Markt station.

Kort

Dansk