Dubais top fem

Dubais top fem

Pris fra 1147 kr

Oplev Dubais top fem seværdigheder på denne fantastiske sightseeing tur, som udforsker verdens hurtigst voksende by. Turen inkluderer en tur til 'At The Top' i Burj Khalifa, verdens højeste bygning og en fusionsbuffet på Armani hotel som sætter prikken over i'et. 

Højdepunkter:
- Nyd en 4-5 timers guidet tur til Dubais top fem seværdigheder
- Besøg Saga World Dubai - et center fyldt med kunst
- Cruise langs Mina Seyahi-lagunen og Dubai Marina
- Udforsk den menneskeskabte ø Palm Jumeirah
- Besøg den islamiske markedsplads Souk Al Bahar
- Nyd den 360-graders udsigt fra Burj Khalifa
- Rund aftenen af med en fusionsbuffet på Armani Hotel 

Se Dubais top fem seværdigheder i én tur
Din guidede tur starter med et besøg til Saga World Dubai, et shoppingcenter som indeholder intet mindre end de fineste mesterværker skabt af menneskehænder. Det er det eneste shoppingcenter af sin slags i verden som kan sammeligne sig med et museum, men hvor du altså kan købe unikke kunstværker med hjem.

Næste punkt på turen er et cruise ned langs Mina Seyahi-lagunen og Dubai Marina på en traditionel båd. Dette område bliver kaldt 'en byen inden i byen' og det er velkendt for dens metropole og frisindende atmosfære og unikke livstil. 

Herefter er Palm Jumeirah, verdens største menneskeskabte ø, næste stop på dit Dubai-eventyr. Her vil du få mulighed for at få tage dit billede foran det lukseriøse hotel Atlantic The Palm hotel. Efterfulgt af et besøg til et af de mest autentiske islamiske markedspladser i Dubai, Souk Al Bahar. 

Efter besøget på markedspladsen, vil du blive kørt til verdens højeste bygning Burj Khalifa, hvor du kan nyde den enestående 360-graders udsigt ud over Dubai, ørknen og havet. Forbered dig på at blive henrykt af det dansende springvand i Dubais mest eftertragtede restaurantområde og rund din aften af med en lækker fusionsbuffet på Armani Hotel. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen inkluderer afhentning på dit hotel. Du vil modtage en besked med dit afhentningstidspunkt, når du ankommer til dit hotel. Du bedes være klar i hotellets reception 10 min. inden turen starter. 

Klik her for at se de estimerede afhentningstidspunkter for hvert område i Dubai. 

Hvor ender turen?
Når din tur er slut, vil du blive kørt tilbage til dit hotel. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 4-5 timer. 

Hvilke sprog findes turen på?
Turen afgår på engelsk.

Er der en dress code?
Din påklædning på denne tur skal være pæn, men afslappet, så ingen shorts, jeans, klipklappere eller sneakers. Vi anbefaler gode sko, da turen inkluderer en del til fods. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 2-11 år. Børn under 2 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  

  

Info

Dubais top fem
Turen inkluderer transport til og fra dit hotel.

Dubais top fem
Åbningstider
Turen afgår mandag, onsdag og lørdag.

Vejviser

Vejviser
Se et kort over Dubai nedenfor og find det område dit hotel ligger i.

Kort

Dansk