El Escorial Klosteret

El Escorial Klosteret

Pris fra 561 kr

Det verdenskendte palads, museum og kloster ved El Escorial ligger kun 45 km fra Madrid og er absolut et besøg værd. Billetter til El Escorial kan bestilles her!

Første del af denne tur er et stop ved El Escorial, der ligger blot 45 km fra Madrid. El Escorial (Real Monasterio de El Escorial) er blevet erklæret for kulturarv og er et symbol på den spanske styrke i det 16. århundrede. Det er også et mausoleum for Charles V. På grund af dens symmetri og balance blev den betragtet som verdens ottende vidunder i lang tid.
Besøget til El Escorial inkluderer Det Hapsburgske Palads, Kongens og Prinsessens Mausoleum, Chapter Houses, Arkitektur værelset, våbenværelset og kirkebibliotektet.

Efter El Escorial kører vi ca. 9km til Basilica Del Valle (El Valle de los Caídos), et enormt monument bygget mellem 1940 og 1959! Kirken er hugget ind i bjerget i 1350 meters højde, og et meget imponerende 150 meter højt kors står i midten af dette storslåede stykke natur i Madrids bjergkæde. Vores guide vil udefra fortælle os alt om dette sted og bagefter vil der være tid til at beundre udsigten over Sierra de Madrid.
OBS : Besøget ved Basilica Del Valle kan blive aflyst med kort varsel pga. dårligt vejr eller hvis der foregår en gudstjeneste i kirken.

Vigtig information:
- Turen er på engelsk!
- Varighed: ca. 5 timer.
- Billetten er KUN gyldig på den bestilte dag.
- Hver dag kl. 08:45. Ingen ture om mandagen!
- Mød venligst op 15 min. før turens start.
- Børnepriser for børn mellem 6 og 15 år, børn under 6 år er gratis
- Vi går en del på denne tur, så det anbefales at bære praktisk fodtøj.
- El Escorial Klosteret starter og slutter hos Julia Travel – Gray Line Spain.

Info

El Escorial Klosteret
Julia Travel – Gray Line Spain,
Calle San Nicolàs 15
28013 Madrid, España

El Escorial Klosteret
Åbningstider
Tirs. til søn kl. 08:45

Vejviser

Vejviser
Tag metroen til Plaza de España Station

Kort

Dansk