Hiphop dance tur

Hiphop dance tur

Pris fra 284 kr

Kom med os på en sjov tur ulig nogen tur du har været på før! Det er en tur i dansens navn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om de dansegrupper der har været med til at forme hiphop-kulturen til hvad den er i dag. 

Højdepunkter:
- Nyd en 2,5 times dansetur
- Besøg Rock Steady Park & Central Park
- Se musikvideo- og filmlokationer
- Få mulighed for at danse rundt i New Yorks gader

Dans rundt i New Yorks gader
Hiphop-kultur handler ikke kun om musik. I hiphoppens tidlige stadier blev dansegrupper som Rock Steady Crew og the New York City Breakers blev legender, som forvanlede rytmer til trin og opført dansekonkurrencer som ingen havde set før. Denne tur udforske udendørs og indendørs steder der har været med at til skabe street dancing og gjort hip hop dans til et kulturelt fænomen. 

Hold godt øje - på et hvert given tidspunkt kan det være at din guide tænder for sin ghettoblaster og starter en dansecirkel, hvor alle er forventet at deltage. Det er ligemeget om du er danser eller ej, denne interaktive tur er helt ideel for alle der gerne vil se, hvor det hele startede - og boogie lidt på vejen. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?

Turen starter tæt på springvandet på pladsen mellem West 62nd Street og Columbus Avenue. Du bedes møde op 15 minutter inden turens start. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time. 

Findes der børnebilletter?
Nej desværre, der er ikke børnebilletter til denne tur.

Vigtig information:
- Fra januar til marts vil danseaktiviteterne blive rykket indendørs og enkelte steder på turen kan ændres som følge af vintervejrets forhold.  

Info

Hiphop dance tur
Mødestedet er ved Columbus Circle.
10 Lincoln Center
New York, NY 10023

Hiphop dance tur
Åbningstider
Turen afgår tirsdag kl. 10.

Vejviser

Kort, Hiphop dance tur

Vejviser
Det nærmeste subway stop er: 66 St. Lincoln Center

Kort

Dansk