Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Pris fra 289 kr

Madrid fra en Segway må være den morsomste måde at være på sightseeing i Madrid på. Men det er ikke kun morsomt, du vil også lære en masse om Madrid, og se meget af byen. Bestil dine Madrid Segway billetter her!

Da sikkerheden er i højsæde, starter alle turene med sikkerhedsinstruktioner, samt helt basal træning før vi tager afsted rundt i Madrid på en Segway!

Vi kan tilbyde to ruter:

Downtown Madrid Segway Tour:
Dette er den originale Madrid Segway Sightseeing tour. Hvis det er første gang du besøger Madrid, eller gerne vil lære og se Madrid på en anderledes måde, er dette turen for dig.
Turen tager dig forbi Plaza de Callao, Gran Vía, Plaza de España, Paseo del Pintor Rosales, Debod's Temple, Plaza de Oriente & Det Kongelige palads
Downtown Madrid Segway Tour varer 1½ time
 
San Miguel Market Tour:
Der er to ting du skal gøre når du er i Madrid: Prøve en tur på Segway og smage den berømte øl San Miguel. Med denne tur gør vi det let for dig at opfylde begge krav, da vi inkluderer San Miguel Markedet på denne rute, stedet hvor øllen stammer fra.
Turen tager dig forbi Gran Vía, Plaza de Callao, Plaza de España, Debod Temple, Royal Palace , Almudena’s Cathedral, San Miguel Markedet, Puerta del Sol of Madrid & Preciados Street.
San Miguel Market Tour varer 2½ time
 

Lige gyldig hvilken tur du vælger vil du opleve Madrid på en usædvanlig og morsom måde!

Vigtig information:
- Turen foregår på engelsk!
- Din billet er KUN gyldig på den bestilte dato.
- Venligst mød op 15 min. før starttid.
- Venligst vær opmærksom på, at denne tur er på forespørgsel, og det kan tage op til 48 timer før vi modtager bekræftelse fra Madrid.
- Børn under 8 år eller under 135cm må ikke deltage på denne tur!
- Alle deltagere skal være i rimmelig fysisk form, have fuld mobilitet og skal kunne gå op og ned af trapper og stigninger uden hjælp fra andre.
- Vi anbefaler du tager behageligt tøj på samt fornuftige sko. Om vinteren husk at have rimmeligt varmt tøj på, da Madrid kan være kold om vinteren, og husk regntøj hvis det regner. Regnslag kan lånes/lejes, men vi garanterer ikke der er nok til alle.
- Hjelme udleveres gratis på forespørgsel.

Info

Madrid Segway Tur
Madrid Segway Tour
CalleESCALINATA, 10, Plaza de Isabel II (Opera), på hjørnet ved McDonald’s.
Turen ender også her.

Madrid Segway Tur
Åbningstider
Hver dag kl. 11:00 og 12:00.
Fra Mar. til Okt. er der også en tur kl. 14:00 og 16:00.

Vejviser

Vejviser
Tag metroen til Opera Station

Kort

Dansk