Prado Museum

Prado Museum

Pris fra 289 kr

Bestil billetter til det verdensberømte Prado Museum i Madrid her, og spring køen over. Adgangskøen til Prado Museet i Madrid er ofte meget lang, så spar tid, og køb dine billetter til Prado Museet i Madrid her!

Bygningen der i dag huser 'Museo Nacional del Prado' er designet af arkitekt Juan de Villanueva i 1785. den var konstrueret til at huse 'the Natural History Cabinet' af King Charles III, og 'Museo Nacional del Prado' åbnede første gang for offentligheden i november 1819.

Dette guidede besøg vil starte med J. Bosch's(El Bosco) mesterværker (1450-1516): The table of the 7 deadly sinsThe Hay Wainthe Temptations of San Antonio og the Garden of Delights. Herefter fortsætter vi til gallerierne der er viet til El Greco (1540-1614) og vil bl.a. nyde: the gentleman's hand on his chestthe TrinityChrist embraced the cross og the Annunciation. Så fortsætter vi til Velázquez (1599-1660) billeder: the worshipdrunkardsequestrian portraitsthe Forge of Vulcanthe Christthe spinnersspears og las meninas. Vi ender turen hos Goya (1746-1828) hvor vi vil nyde hans mesterværker, så som: the family of Carlos IVpictures the shootings of May 2pestles og black paintings.

Vigtig Information: 
- Den guidede del af turen er på engelsk og spansk!
- Varighed: 1½ time.
- Den bestilte billet er kun gyldig på den bestilte dato!
- Der er ingen børnepriser, alle aldre betaler det samme!
- Efter den guidede del af turen, er man velkommen til at blive på Prado Museum for så lang tid man har lyst.
- Vores besøg på Prado Museet ender ved Prado Museum i Madrid.

Rigtig God 4.0

4.0 1 kundekommentarer
Prado Museet.

Et besøg på Prado Museet er et must, når man besøger Madrid, og vi kan varmt anbefale en guidet rundvisning. Vores guide var en meget entusiastisk ung kvinde, der fortalte os langt mere om kunstværkerne, end vi havde kunnet læse os til. Vi blev meget klogere på spansk klassisk kunst, selv om man kun kan nå en lille del af det store museum på en eftermiddag/dag.
Som ved tidligere besøg i storbyer var vi meget glade for, at vi havde købt billetter hjemmefra. Også denne gang var den ordinære billetkø meget meget lang - vel et par timers ventetid - og vi kunne med guiden gå direkte ind !
Købet hos MadridBilletter.dk forløb enkelt og uden problemer. Det kan kun anbefales.

Ketty, Stenloese
SØN, 17 NOV 2013
4.0

Info

Prado Museum
Madrid City Tour Information point.
Calle Felipe IV, 28014 Madrid.
Lige ved Prado Museet.

Prado Museum
Åbningstider
Apr. til okt.: Hver dag kl. 15:00.
Nov. til mar.: Lørdag kl. 15:00.

Vejviser

Vejviser
Metro Banco de España

Kort

Dansk