Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Pris fra 354 kr

Spring køen over til Eiffeltårnet! Vær smartere end de andre turister og køb din billetter med spring køen over til Eiffeltårnet hjemmefra og undgå at stå i kø i 2-4 timer. Tag elevatoreren til anden sal og nyd den enestående udsigt over Paris. 

Højdepunkter:
- Spring køen over til Eiffeltårnet
- Bliv så længe du har lyst
- Nyd prioriteret indgangsbilletter til 2. etage

Spring køen over til Eiffeltårnet
Alt du skal gøre er at bestille dine billetter hos os online og tage dem med til Paris. Når du kommer til dagen for tid besøg, mødes du med vores repræsentant og ombytter din e-billet til din billet til Eiffeltårnet med spring-køen-over. Du vil herefter blive fulgt hen til den proriterede indgang, så du kan springe køen over og brug din tid på at udforske Eiffeltårnet frem for at stå i kø!

Dine billetter giver dig ekspresadgang til 2. etage af Eiffeltårnet, så du ikke behøver at stå i kø. Ønsker du at købe billetter til toppen af Eiffeltårnet (3. etage) kan du gøre det i billetkontoret på 2. etage. Du bør dog forvente, at der kan være kø ved billetkontoret på 2. etage, og denne kø kan du ikke springe over.

Med flere end 7 milioner besøgende hvert år er Eiffeltårnet et af de mest besøgte monumenter i verden. Du vil helt sikkert værdsætte at kunne spare 2 til 4 timer af din tur til Paris med spring-køen-over!

Hvis du godt kunne tænke dig en sightseeingtur rundt i Paris inden din tur op i Eiffeltårnet, så er vores Eiffeltårnet og sightseeingtur måske det du leder efter!

Hvordan får jeg mine billetter?
Når din bestilling er bekræftet, vil du modtage din e-billet per e-mail. Den skal du bare printe den ud og tage med til Paris, hvor du skal ombytte din e-billet hos vores billetrepræsentant.

Hvornår er min billet gyldig?
Din billet er kun gyldig på den præcise dato og tidspunkt du har booket til. Billetrepræsentanten, som du skal mødes med ved Eiffeltårnet, kan ikke vente på forsinkede gæster, og personalet i Eiffeltårnet kan nægte dig adgang, hvis du ikke kommer til tiden.

Hvor lang tid må jeg være i Eiffeltårnet?
Du må blive i Eiffeltårnet lige så kort eller lang tid du har lyst. 

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn mellem 0-3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.

Fantastisk 4.7

4.7 36 kundekommentarer
Booking fungerer fint, men forholdene omkring Eiffel-tårnet er ret kaotiske

Bookingen fungerer fint, men forholdene omkring indgangen til og omkring selve Eiffel-tårnet er ret kaotiske - så kom i RIGTIG god tid, også selv om du har booket billetter på forhånd for at springe køen over!

Jean, Birkerød
ONS, 05 APR 2017
4.7
Super

Vi er meget tilfredse med turen til Eiffeltårnet. Søde og dygtige guider, der formår at gøre turen endnu mere spændende. Turen kan varmt anbefales og dejligt bare at kunne gå ind og springe den lange kø over.

Anne------marie, Hjørring
MAN, 23 MAJ 2016
4.7
Eiffeltårnet - spring billetkøen over

En fantastisk tur i Eiffeltårnet. Nemt at finde mødestedet, søde og velinformerede guider der gav os en masse nye oplysninger om Paris. Tak til Laura for en god og humoristisk guidet tur i Eiffeltårnet. Det koster lidt mere end hvis du gider stå i kø i timevis, men det er alle pengene værd.

Helle, Hvalsø
ONS, 18 MAJ 2016
4.7
Fantastisk tur til Eiffeltårnet

Det var det hele værd! Nemt at bestille og ingen kø! Super guide, ham var Utrolig morsom og interesant at høre på. 5 stjerner fra mig. Det eneste der måske kunne være lidt mere synlig, er skiltet på mødestedet. Kunne godt være lidt mere tydeligt! Helt klart at jeg bestiller igennem jer igen.

Mai-britt, Rødekro
TIR, 10 MAJ 2016
4.7
Nemt

Det var nemt at bestille og billetterne kom lyn hurtigt. Det var nemt at finde mødestedet. Vi mødtes med en guide, som fik os hen til Eiffeltårnet og efter 15 min var vi på vej op. Skønt. Guiden fulgte med og han var virkelig god til at fortælle. Selvom man slipper for at stå i kø i 3 timer og man får en guide med os (de samlede ca 15 pers) så er det virkelig dyrt, men det var nu klart det værd.

Claus, Næstved
SØN, 08 MAJ 2016
4.7
Det virker

Vi var ved at være lidt mistroiske, efter vi var blevet snydt i Metroen, men guiden kom til tiden og alt klappede lige efter planen.
kan klart anbefales

Ole, Horsens
LØR, 30 APR 2016
4.7
Nemt at bestille og at finde stedet

Da vi på forhånd havde læst fra andre, hvor vi skulle finde samlingsstedet, så fandt vi det forholdsvist nemt ved opgangen fra Metro et par hundrede meter fra tårnet. Det viste sig endvidere at vi havde en engelsktalende guide med hele vejen fra samling og op i tårnet, som vidste en masse og Paris og tårnet, så det var en ekstra service, vi ikke vidste noget om på forhånd.

Eva, Herlev
LØR, 23 APR 2016
4.7
Svært at finde folkene med billetterne

Super oplevelse. Vi havde dog svært ved at finde folkene med billetterne. De stod tæt på en metroudgang, hvilket vi ikke var opmærksomme på. Vi troede, de var på pladsen, hvor Eiffeltårnet står. Og den plads er stor, så vi for rundt som høns uden hoveder og prøvede at finde dem. En af de flinke damer i informationen, kunne dog oplyse os om, at de skulle stå ved metroudgangen ude på vejen. Og der fandt vi dem så. Resten af turen var en rigtig god oplevelse, som bare forløb gnidningsfrit. Kan klart anbefales. Dog er det svært at finde frem til folkene med billetterne og er man der ikke til den aftalte tid, er billetterne tabt.

Charlotte, Græsted
ONS, 18 NOV 2015
4.7
Nemt og Trygt

Vi mødtes med BlueFox guiden på aftalt adresse sammen med en masse andre turister og fulgtes som samlet gruppe op til 1. Etage og derfra kunne man selv bestemme om man ville tage elevatoren resten af vejen op til toppen. Man slap for billet køen som var mega lang, men der var stadig en del vente tid ved køen til elevatoren. Så man skal
I hvert fald regne med 3 timer, hvis man også gerne vil helt oppe i toppen som vi var. Men jeg vil helt sikkert anbefale andre at købe billederne hos parisbilletter.dk, så sparer man alligevel en del tid :-)

Camilla, København s
ONS, 09 SEP 2015
4.7
Eiffeltårnet m.spring køen over

Nemt og hurtigt igennem køen

Charlotte, Hillerød
SØN, 06 SEP 2015
4.7
Eiffeltårnet

efter lidt for viklinger med møde tiden, fra guiden. var det en rigtig god oplevelse.

Kim, Hvidovre
FRE, 04 SEP 2015
4.7
Kan klart anbefales.

Utroligt næmt at finde mødested og blue Fox og så forbi den lange kø der først skulle købe billetter. Kan godt værre jeres billetter er dyre men de penge er givet godt ud.

Karsten, Fredensborg
SØN, 30 AUG 2015
4.7
Det er pengene værd.

Man kan købe billetter på Eiffeltårnets egen hjemmeside men de bliver omgående købt af agenter, som så sælger dem til deres egentlige værdi på hjemmesider som denne. Planøkonomi har aldrig fungeret... Så vi købte fire billetter hos Parisbilletter som blev håndteret af Ticmate og som blev udleveret af Blue Fox agenter, som mødte op til aftalt tid på det aftalte sted (foran karussellen på den anden side af vejen i forhold til Eiffeltårnet). Vores mistænksomhed blev gjort til skamme. En Blue Fox agent ledte os (og 20 andre i gruppen) til den rigtige indgang, gennem sikkerhedscheck og op i elevatoren til anden etage. Super service. Turen til toppen af Eiffeltårnet var absolut Paris-turens højdepunkt - også bogstaveligt talt.

Anette toft, Dragør
TOR, 06 AUG 2015
4.7
Nemt at komme op - eneste kø er security

En oplevelse man bør unde sig selv når man besøger Paris - det er noget ganske specielt at stå 300 m oppe og have overblik over hele byen - og så er selve "bygningsværket" meget imponerende i sig selv.
Guiderne kom til planlagt tid og fortalte levende om tårnet og hvad vi kunne forvente at opleve - og svarede beredvilligt på alle spørgsmål. Vi blev fulgt til 2. plan og fik vejledning om hvordan vi kunne bevæges os rundt i tårnet.

Sten skou, Fredericia
MAN, 03 AUG 2015
4.7
Nemt at komme op - eneste kø er security

En oplevelse man bør unde sig selv når man besøger Paris - det er noget ganske specielt at stå 300 m oppe og have overblik over hele byen - og så er selve "bygningsværket" meget imponerende i sig selv.
Guiderne kom til planlagt tid og fortalte levende om tårnet og hvad vi kunne forvente at opleve - og svarede beredvilligt på alle spørgsmål. Vi blev fulgt til 2. plan og fik vejledning om hvordan vi kunne bevæges os rundt i tårnet.

Sten skou, Fredericia
MAN, 03 AUG 2015
4.7
Varm anbefaling

Det fungerede super godt. Rigtig sød og god guide. Dejligt ikke at skulle stå i kø i flere timer. Kan kun varmt anbefales.

Helle, Søborg
SØN, 02 AUG 2015
4.7
Eiffeltårnet

Alt fungerede - var dog en smule bekymret over den korte tid fra mødetidspunkt til start af besøget - men det fungerede alligevel.

Torsten, Risskov
TIR, 28 JUL 2015
4.7
Super

Vi, bedsteforældre og 2 børnebørn, havde en rigtig dejlig oplevelse. Alt fungerede perfekt og vi havde en sød guide, som fortalte om Eifeltårnet og Paris.

Jytte, Hedehusene
LØR, 25 JUL 2015
4.7
Super

Vi, bedsteforældre og 2 børnebørn, havde en rigtig dejlig oplevelse. Alt fungerede perfekt og vi havde en sød guide, som fortalte om Eifeltårnet og Paris.

Jytte, Hedehusene
LØR, 25 JUL 2015
4.7
Super

Ingen problemer- alt forløb som det skulle!!

Louise, Nyborg
TOR, 23 JUL 2015
4.7
Super service

Valgte at bestille billetterne hjemmefra, da vi kun havde en dag i Paris og ikke ville spilde tiden med at stå i kø. Helt igennem et godt valg. Det var forholdsvis nemt at finde mødestedet som var vel beskrevet. Pigerne som skulle følge os op i Eiffeltårnet var venlige og velforberedte. Man følte sig i trygge hænder under hele turen. Kan klart anbefales.

Karen marie, Roslev
ONS, 22 JUL 2015
4.7
Kan varmt Anbefales !!

Jeg kan varmt anbefale , at bestille billetterne hjemmefra , vi var der 10 min før og ventede sammen med de andre ,vi blev tjekket og en sød pige førte os over til Eiffeltårnet foran alle de ca. 500 mennesker som stod i kø i ca 2 timer ,vi var virkelig glade for at vi havde forud bestilt billetterne hjemmefra

Hanne buur, Brøndby
LØR, 18 JUL 2015
4.7
Alle pengene værd

Vi blev modtaget som beskrevet og fulgt hen til Eiffeltårnet af en guide. Da vi så de lange køer, var vi super glade for at have bestilt hjemme fra. En helt igennem fantastisk oplevelse.

Susanne, Albertslund
SØN, 12 JUL 2015
4.7
Det bliver ikke nemmere :-)

Det fungerer helt efter hensigten. Da vi havde fået vores billetter, gik vi direkte ind i Eiffeltårnet og blev ført op. Det er da nemt :-D

Lone, Hobro
SØN, 12 JUL 2015
4.7
Livet er for kort til ikke at gøre det !

Når man står der oppe og ser ned på køen, der er en halv kilometer lang med dem som ville købe billet, ja så
er man klar over at man har gjort det helt rigtige at købe billetten "spring køen over" hjemme fra.
Mvh.
H-J.

Hans-j., Juelsminde
ONS, 24 JUN 2015
4.7
Fungerer fint

Guiden var på aftalt sted. Vi blev dog væk fra hende på 2.sal.

Irene, Kbh s
SØN, 31 MAJ 2015
4.7
Perfekt

Mødtes med medarbejderen fra Blue Fox på det sted, der var oplyst. Blev guidet op i tårnet af en anden. Hurtigt og nemt.

Carsten, Brabrand
ONS, 20 MAJ 2015
4.7
Pengene værd

God oplevelse. Der var rigtig mange mennesker i den almindelige kø, så var lidt skeptisk i forhold til den lovede tidsplan. Men vi ventede max et kvarter. Og den dag vi var der, blev der også udsolgt på billetterne til toppen. Så en rigtig god idé at bestille dem hjemmefra, hvis man vil helt til tops.
Eneste minus er, at de folk som kommer med billetterne ikke er så fantastisk synlige, når der er proppet med mennesker. Så der skal holdes øje med dem.

Lene, Sabro
TIR, 19 MAJ 2015
4.7
Eiffeltårnet

Fantastisk oplevelse at se Paris lidt fra oven, alt ting fungerede rigtig godt, nemt at finde mødested, super sød guide.

Jonna, Juelsminde
TOR, 14 MAJ 2015
4.7
Spring køen over

Spring køen på tur i Eiffeltårnet var godt tureren i tårnet var fantastisk dette kan kun anbefales

Hans-erik, Kalundborg
SØN, 03 MAJ 2015
4.7
Perfekt forløb

Alt forløb perfekt. Fyren fra Blue Fox Tours stod som beskrevet i voucheren, ved karussellen ved Seinen. Vi fik vores billet, og blev guidet over til Eiffeltårnet, og den specielle indgang, og direkte ind i elevatoren. Kan stærkt anbefales.

Per, Frederiksværk
SØN, 03 MAJ 2015
4.7
God oplevelse

Alt fungerede som vi forventede.
Vi afhentede billetterne på det sted, der var beskrevet på vores billet.
Meget godt beskrevet og var derfor nemt at finde.
Her fik vi vores billetter, og derefter blev vi samlet fulgt til indgangen, hvor vi fik en kort og præcis beskrivelse af tips og tricks i Eiffeltårnet. Det var rigtig godt.
Herefter kunne vi meget nemt springe køen over og komme direkte til Eiffeltårnet.
Alt i alt en meget god oplevelse.

Mette, Frederiksberg
MAN, 27 APR 2015
4.7
Super nemt og fin service!

En rigtig go´ oplevelse - 10 min før var en guide fra Blue Fox (med skilt på maven) ved karrusellen nedenfor Eiffeltårnet. - vi fik en rigtig fin gennemgang af hvad der var mulighed for i tårnet - hvad vi skulle være opmærksomme på osv. (på et meget forståelig engelsk) og 1-2-3 var vi i tårnet foran alle andre. Billetten springer kun køen over til de 2 førte etager men vi brugte vel max 15 min i køen til toppen. Vi var i tårnet i 3 timer og fik rigtig meget ud af selv at gå rundt og læse/ se alt hvad der var lavet af info og historie om tårnet.

Per, Vesløs
MAN, 27 APR 2015
4.7
Nemt og godt

Rigtigt nemt, god service, og dejligt at kunne springe den meget lange kø over.

Karina, Ringsted
TIR, 21 APR 2015
4.7
Det virker !

Vi mødte på det aftalte sted og tidspunkt, blev taget godt i mod og briefet af de to guider, som udleverede vores billetter til tårnet. Den ene guide fulgte os til indgangen, og sørgede for at alle havde forstået, at vi skulle bruge billetten flere gange undervejs. Det tog ingen tid at komme til toppen. Sidst vi gjorde det på egen hånd, tog det 3 timer! Kan varmt anbefales.

Lise, Sønderborg
FRE, 17 APR 2015
4.7
Spring køen over

Det virker fuldstændig perfekt. Vi mødte bare op på aftalte sted, og blev guidet til tårnet.
Uden om den lange kø, blev vi lukket i ind - der var dejligt

Conny, Silkeborg
SØN, 05 APR 2015
4.7

Info

Eiffeltårnet m. spring-køen-over
Champ de Mars,
75007 Paris

Eiffeltårnet m. spring-køen-over
Åbningstider
Dagligt, afgangstider afhænger af sæson.

Vejviser

Kort, Eiffeltårnet m. spring-køen-over

Vejviser
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

Kort

Dansk