The RIDE

The RIDE

Pris fra 381 kr

The RIDE er en rigtig cool måde at opleve New York på. The RIDE er en kombination af sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk oplevelse i New York. 

The RIDE er en unik oplevelse, ligedele teater og fordybelsestur. Se spetakulære opvisninger og klassiske New York City seværdigheder fra vores teknologisk advancerede bevægende teaterbus. Oplev det bedste af New York City. 

The RIDE bruger New York City og byen velkendte landemærker som baggrund for en teateroplevelse, der udhvisker grænsen mellem tur og opvisning. Byen bliver til en scene, og snart kan du ikke se, hvor gaden ender og showet begynder!

The RIDE giver dig pladser på første række til gaderne i New York i en flere millioner dollar bus, der er udstryret med det bedste udstyr indenfor lyd og billed, inklusiv 40 plasma TVer og over 3000 LED lys.

Mens bussen bliver naviferet gennem byen, bliver vores skuespillere og indfødte New Yorkere en del af The RIDE, og viser dig en helt ny side af New York.

Uanset om du er ny i byen eller har boet her hele dit liv, er der noget for enhver. 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe denne ud og medbringe den på din tur. 
- The RIDE kører normalt ca. hver 2. time mellem kl 12:00 eller 14:00 og 19:00 eller 21:00. Men i lavsæson kan The RIDE kører med mindre interval samt være dage der er lukket.
- The RIDE begynder på hjørnet af 42nd og 8th Avenue foran Chevy's Restaurant, og ender samme sted. 
- The RIDE tager 75 minutter. 
- The RIDE er tilladt for børn fra 6 år og op, men bemærk venligst, at noget indhold kan være upassende for et yngre publikum.
- Det er ikke tillade at medbringe mad- eller drikkevarer på The RIDE. 

Info

The RIDE
THE RIDE starter på hjørnet af 42nd gade & 8th Ave foran Chevy's Restaurant, og slutter samme sted.
259 W 42nd St
New York, NY 10036

The RIDE
Åbningstider
Venligst check kalenderen for afgangstider.

Vejviser

Kort, The RIDE

Vejviser
Benyt metroen til 42nd st. Port Authority station

Kort

Dansk