Venedig VIP-tur

Venedig VIP-tur

Pris fra 1073 kr

Se alle Venedigs top seværdigheder på den mest eksklusive måde med vores Venedig VIP-tur, som kombinerer vores to ture 'Rundvisning på Dogepaladset' og 'Bedste af Venedig'-turen, inklusiv en tur med vandtaxa. 

Turen til Dogepaladset er begrænset til kun en håndful heldige grupper per dag og bliver udsolgt på forhånd, så sørg for at bokk din plads på denne tur i god tid!

Højdepunkter:
- 8 timer guidet tur rundt i smukke Venedig
- Spar ved at booke denne pakketur i stedet for at booke 'Bedste af Venedig' og 'Rundvisning på Dogepaladset' seperat
- Se områder af Dogepaladset, som normalt ikke er åbent for offentligheden, såsom Casanovas cell og torturkammeret
- Oplev alle Venedigs højdepunkter, bl.a. Markuskirken og Dogepaladset
- Garanteret lille turgruppe på max. 10 på 'Bedste af Venedig'-turen

Se alle smukke Venedigs højdepunkter
Vores dag begynder ved Dogepaladset. Dogepaladset rummer det bedste og det værste fra Venedigs historie - fra kæmpemæssige malerier af Tintoretto og Veronese til det fangehul, hvor fanger beskyldte for forræderi blev holdt fanget af de frygtede hemmelige politi. At gå i korridorerne af hertugnen palads er at forstå republikken Venedig på godt og på ondt. Vores rundvisning på paladset kombinerer et guidet besøg med tid på egen hånd i hertugnens kamre, så du kan få mest muligt ud af din tur. 

Efter din guide har sagt farvel vil du have muligheden for at gå over Sukkenes Bro, som har fået sit navn på grund af de fanger der har gået over den til deres celle på den anden side. Som de har set sig tilbage på skønne Venedig har de ikke kunne andet end at sukke. Din guide vil efterlade dig inden i Dogepaladset, så du selv kan krydse over til det nye fængsel fra 1600-tallet. 

Efter en kort frokostpause (frokost er ikke inkluderet i prisen), er det tid til 'Bedste af Venedig'-delen af turen. På kun en eftermiddag vil vi tage dig rundt og se Venedigs højdepunkter og nogle af de mindre kendte skatte. Med brug af vores spring-køen-over indgange tager vi dig forbi de lange køer, så du kan få det meste ud af hvert sekund i Venedig. 

Denne del af turen starter ved den Store Kanal, byen hovedvandvej, som snor sig forbi intet mindre end 50 paladser, seks kirker og to udendørsmarkeder. Vi hopper på en vandtaxa, hvorfra vi vil se alle disse imponerende steder. Tilbage på land vil vi tage på en spændende tur forbi Marco Polos hus og de livlige pladser Campo SS Giovanni e Paolo og Campo San Luca. Vi vil se Gioldoni teatret (udefra), Venedigs mindre kendte operahus. Vi kommer naturligvis også forbi Rialto-broen, som er manges favorit. 

Bagefter vender vi snuden mod Venedigs største plads - Markuspladsen, hvor vi vil besøge den imponerende Markuskirke. Inkluderet i prisen på din tur er særlige billetter til terrasserne oppe på anden sal af Markuskirne. Heroppe vil du opleve den spetakulære udsigt over pladsen. Turen ender ved Markuskirken. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved siden af Ponte della Paglia, broen med udsigt til Sukkenes Bro, foran Dogepaladset. Du bedes møde op 15 min. inden turen starter. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 8 timer. 

Er der en dress code?
Ja, for at besøge religiøse steder skal du opfylde en striks dress code. Knæ og skuldre skal være dækket på både mænd og kvinder. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige, hvis du bliver nægtet indgang pga. upassende påklædning. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-14 år. Børn mellem 0-5 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Turen til Dogepaladset ender kl. 10.15 foran Dogepaladset. Det bedste af Venedig-turen ender omkring kl. 17 ved Markuskirken.
- Der vil være en pause mellem kl. 10.15 indtil kl. 13.45. Du skal selv finde vej til mødestedet til kl. 13.45 til Bedste af Venedig-turens start.
- Undgå venligst at medbringe store tasker, en tripod eller ryksækker, da disse skal tjekkes ind som bagage i Markuskirken og du derfor vil misse en stor del af turen. 
- Du skal gå en del på turen og der er mange trin op til terrasserne i Markuskirken, så det anbefales, at du har behageligt fodtøj på. 
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 
- Fotografering er tilladt på det meste af turen, dog må man ikke fotografere i Markuskirken. 
- Nogle steder er der ikke skygge, så vi anbefaler at du medbringer en hat, solcreme og en flaske vand, når det er varmt.   
- Vi er desværre ikke i stand til at hjælpe folk i kørestol eller folk med barnevogne eller klapvogne på denne tur. 

Info

Venedig VIP-tur
Mødestedet er ved siden af Ponte della Paglia, broen med udsigt til Sukkenes Bro, foran Dogepaladset.

Venedig VIP-tur
Åbningstider
Turen afgår mandag, tirsdag, torsdag, lørdag & søndag kl. 9 og mandag og torsdag kl. 8.30 (April-oktober).

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet nedenfor for at se, hvor mødestedet er:

Kort

Dansk