Let The Right One In

Let The Right One In

Apollo Theatre

Pris fra 477 kr

Let the Right One In(Lad den rette komme ind) i London er selvfølgelig bygget på den svenske bog og film. Bestil billetter til 'Let the Right One In' i London her!

Oskar er en ensom dreng fra et ødelagt hjem. Han bliver drillet i skolen, og savner i den grad venner. Eli er en forstyrret pige, der lige er flyttet ind ved siden af Oskar. Hun går aldrig i skole, og ser ud til at være fyldt med en evig tomhed.

Da en række brutale mord plager nabolaget, bliver Eli og Oskar venner, og finder i hinanden en ægte sjæleven! Men da Oskar finder ud af den chokerende sandhed om Eli, bliver hans loyalitet og kærlighed testet, i denne fantastiske fortælling om ensomhed, venskab, kærlighed, loyalitet og vampyrer! 

Let the Right One In(Lad den rette komme ind) i London er instrueret af Tony og Olivier Award vinderen John Tiffany. Let the Right One In(Lad den rette komme ind) er selvfølgelig bygget over den internationale succes roman og film fra Sverige, som senere også blev gen-filmatiseret i Hollywood. 

Let The Right One In ReviewsLet The Right One In Reviews

"EXQUISITELY BEAUTIFUL and HEARTBREAKINGLY SAD"
The Guardian


"A strange, tender love story that will chill you to the marrow and break your heart"
The Independent


"THRILLINGLY HAUNTING… WONDERFULLY EVOCATIVE… SENSATIONALLY GOOD… the applause at the end raised the roof"
Evening Standard


Info

Apollo Theatre
31 Shaftesbury Avenue
London
W1D 7ES

Forestillingens længde:
2 hours 15 minutes

Vejviser

Vejviser

Directions
Benyt Piccadilly eller Bakerloo line til Piccadilly Circus, exit mod Shaftesbury Ave. Herfra er der ca. 5 min. gang til teatret.

Kort

Dansk