London Guldpakken

London Guldpakken

Pris fra 738 kr

Spar 15% på London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon & Tower of London med vores super London Guldpakke! Oplev fire af Londons must-sees, spar penge og spring køen over til billetkontoret. 

Hvad er inkluderet i London Guldpakken?
- Spar 15% på London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon & Tower of London
- Nyd godt af en åben billet, gyldig i en måned fra din valgte dato 
- Få dine e-billetter bliver sendt direkte i din indbakke
- Prøv en tur på ca. 30 min. og en 4D-filmoplevelse ved London Eye
- Få adgang til The Marvel Super Heroes 4D udstilling og SCREAM! på Madame Tussauds
- Oplev gribende historiefortælling og to fantastiske underjordiske forlystelser hos London Dungeon
- Se kronjuvelerne og the Beefeaters hos Tower of London

Nyd udsigten fra London Eye
Lige ved Themsen og overfor Big Ben ligger et af Londons bedst kendte vartegn, pariserhjulet London Eye. Herfra kan du få et helt nyt perspektiv på byen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler tager ca. 30 minutter, og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen.

Hæng ud med alle kendisserne på Madame Tussauds
En tur til Madame Tussauds betagende verden er et must, når du besøger London. Mød den britiske royale familie, inklusiv dronning Elizabeth, prins William og hertuginde Kate, hæng ud med the Beckhams, test dine evner mod nogle af dine favorit sportsstjerner eller bliv en superhelte-rekrut.  

Få testet dine nerver hos London Dungeon
The London Dungeons er en af Londons bedste skrækoplevelser. Tag på en 90-minutters rejse gennem 1000 års af Londons fortid. Du og dine medgæster går gennem fangehullet, som I bevæger jer fra forestilling til forestilling, guidet af de professionelle skuespillere. Det er både sjovt og lidt uhyggeligt!

Udforsk det historiske slot Tower of London
Tower of London er selvfølgelig mest kendt for kronjuvelerne og the Beefeaters (vagter også kaldet Yeomen Warders), men attraktioner som The White Tower, The Bloody Tower og The Traitor's Gate er absolut også et besøg værd når du er på det over 900 år gamle Tower of London.

Hvordan fungerer det?
Når du booker dine billetter, vælg den dato du ankommer til London som 'Gyldig fra'-datoen, da de billetter du køber her er gyldige i en måned fra den dato. Vælg antal billetter og tryk på 'søg'. Herefter vælger du antallet af hhv. voksen- eller børnebilletter du skal bruge. Herefter kan du søge efter og booke billetter til andre attraktioner eller transport. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage dine e-billetter til både London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon og Tower of London per e-mail. Du bedes printe dem ud og medbringe dem til London.

Når du afhenter dine billetter ved London Eye skal du medbringe foto-ID og kreditkortet du har brugt til at betale med. Du kan blive nægtet adgang til London Eye, hvis du ikke kan fremvise foto-ID og kreditkort.  

Er der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter, men eftersom børnealderen varierer fra attraktion til attraktion er vores børnepriser sammensat af den laveste og højeste børnealder. Der findes børnebilletter for børn mellem 3-15 år. Børn mellem 0-2 år får gratis adgang. 

Vigtig information:
- Det anbefales, at du er fyldt 13 år og ved godt helbred for at besøge Chamber of Horror og særligt SCREAM!-delen af Madame Tussauds.
- Bemærk venligst: I løbet af højsæsonen, særligt efterårsferien, påske, pinse og andre skoleferier eller offentlige helligdage, samt midt på dagen mellem kl. 12-15 kan længere køer forekomme.  
- London Eye er lukket pga. sin årlige vedligeholdelse fra d. 6-17. januar. 
- Indgangspolitik hos London Dungeon: Pga. stor popularitet, har London Dungeon indført ny indgangspolitik. Fra nu af vil din e-billet, når du ankommer til London Dungeon, blive ombyttet til en tidsbestemt billet for samme dag. Vi garanterer dig adgang indenfor maks. 45 min., oftest meget hurtigere, eller du kan vælge at komme igen senere på et forudbestemt tidspunkt, og hermed helt undgå ventetid - det er dit valg. Ingen af vores kunder har nogen siden ventet 45 min, men da vi ikke kan garanterer du kan komme ind uden ventetid, tilbyder vi dig muligheden for at besøge London Dungeon på et andet tidspunkt samme dag, eller en anden dag. 

Fantastisk 4.7

4.7 9 kundekommentarer
Guldpakken

Super oplevelse i London med Guldpakken. Alt forløb uden problemer og det var nemt at finde de forskellige steder til udlevering af billetterne. Kan klart anbefale

Jane kjelstrup, Horsens
MAN, 13 JUN 2016
4.7
Super nemt :-)

Det fungede rigtig fint. Vi havde bestilt billetter hjemmefra til London Eye, Madame Tussauds og Tower of London, ingen problemer med ombytning til billetter :-)

Ulla, Odense v
TIR, 22 DEC 2015
4.7
Guldpakken

Vi var 8 piger på tøsetur og vi havde en fantastisk tur, det var nemt at bestille billetter til guldpakken og det gik fint med at indløse i London. Alt i alt en kanon tur. Mvh. Aase

Aase, Vildbjerg
ONS, 12 AUG 2015
4.7
Klart det nemmeste

Det er super nemt at bestille billetterne hjemmefra. London Eye og London Dungeon, er klart de to bedste attraktioner i denne pakke.

Morten, Stoholm jyll.
TIR, 04 AUG 2015
4.7
Alt var så nemt!

Vi var inde og se London eye, Tower of London, Madam Tossauds og London Dungeon og alle steder var vente tiden ikke mere end maks 20 min til selve attraktionen og vi kunne gå lige hen i billetkontoret og få ombyttet voucheren til billetter med det samme. Det kan virkelig anbefales at købe hjemmefra:)

Lea, Vanløse
LØR, 11 JUL 2015
4.7
Helt optimalt!

Guldpakken er helt klart værd at tage med, hvis man endelig er i London! Tower of London var en af de megtet historiske ting, det vidste vi jo godt, men interessen skal virkelig være der, hvis du vil have det optimale ud af Tower of London. Der var ingen kø, og det var da også en nogenlunde oplevelse at se det gamle slot, og opfatte det man nu kunne af det hele.vMadame Tussauds er en sjov oplevelse, det er lidt afvekslende med 4D og Scream forlystelsen. Det gør at du ikke bliver træt af at se voksfigur på voksfigur. I guldpakken får du prioteret indgang, og det betyder virkeligt meget. Da vi var der var der 0,5 km. kø ned af gaden, med billetterne her i guldpakken, kunne vi springe køen over, og der varnkun omkring 10 min. Ventetid til sammen. London Dungeon var i den grad også en oplevelse, i køen kan det nemt fremstå uoverskueligt og lysten til at gå ud kan melde sig, men hold endelig på! Efter den første forlystelse (sejltur) bliver man automatisk inddelt i små grupper, der fra går i så igennem det gamle London, hvor man møder en masse forskellige udklædte mennesker, og til sidst slutter den så med endnu en forlystelse. Kan uden tvivl anbefales for alle. London Eye er bare end ting man må prøve. Udsigten er helt fantastisk, og du oplever så meget af London på kun 45 min., tro det eller ej men sådan en tur tager faktisk en lille time. Køen var lidt lang, men det går hurtigt, da hver vogn kan tage 25 personer. Helt klart værd at bestille guldpakken, og den kan bruges året rundt. De rabatter som man får er også værd at tage med!

Henriette, Lemvig
SØN, 31 MAJ 2015
4.7
God service

God service. Alt fungerer fint hjemmefra. Dog var der ingen "Priority Entrance" på Tussauds og London Dungeon. Så man kommer i den alm kø.

Claus, Horbelev
MAN, 11 MAJ 2015
4.7
guld pakke

God pris og super nemt. kan klart anbefaldes

Karina, Tommerup
TIR, 05 MAJ 2015
4.7
Guldpakken

Super :-) nemt at bestille og det fungere bare

Marianne, Tilst
MAN, 27 APR 2015
4.7

Info

London Guldpakken
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.

London Guldpakken
Åbningstider
Madame Tussauds:
Hver dag mellem 9.30 og 18. Sidste indgang er 17:00.
London Eye:
Hver dag fra 10.00 til 20.00, og fra Maj til Sep. til 21:00.
London Dungeon:
Hver dag fra 10.00 til 17.00.
Tower of London:
Hverdag fra kl. 9:00 til 17:30, og fra nov. til feb fra 9:00 til 16:30.

Vejviser

Vejviser
Kort

Dansk