Amsterdam

Her finder du billetter til attraktioner, sightseeing og kanalrundfart i Amsterdam! Oplev Amsterdams smukke kanaler på en af ​​vores populære kanalrundfarter, besøge Amsterdam Dungeon og Madame Tussauds Amsterdam eller hvad med at udforske denne fantastiske by på en Segway!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

4.5
(12)

Van Gogh Museum i Amsterdam udstiller den største samling af Van Gogh malerier af Vincent van Gogh i verdenen, og er i sandhed en unik oplevelse. Van Gogh Museet i Amsterdam er et 'must see', når du besøger Amsterdam. Bestil billetter til Van Gogh Museum i Amsterdam her!

Fra 139 kr
3 timers cykeltur

3 timers cykeltur

Kom med os på en sjov og informativ cykeltur gennem Amsterdams gader og oplev byen som de lokale gør. Turen inkluderer mange af Amsterdams større seværdigheder og attraktioner. Book din plads på denne tre timers sightseeingtur på cykel her!

Fra 203 kr
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Besøg de berømte på Madame Tussauds Amsterdam og kom helt tæt på dine favoritstjerner som f.eks Adele, Barack Obama, James Bond, Lady GaGa, Justin Bieber og mange andre. Bestil billetter til Madame Tussauds Amsterdam her!

Fra 167 kr
Cruise i Stearinlysets Skær

Cruise i Stearinlysets Skær

Køb dine billetter til Cruise i Stearinlysets Skær i Amsterdam og se Amsterdam fra dens mest romantiske side. Læn dig tilbage og nyd dette hyggeligt cruise. Bestil billetter til Cruise i Stearinlysets Skær her!

Fra 305 kr
Amsterdam Middagscruise

Amsterdam Middagscruise

5.0
(1)

Køb billetter til Amsterdam Middagscruise, og nyd en gourmet middag ombord, mens du sejler ned af Amsterdams smukke oplyste kanaler. Bestil billetter til Amsterdam Middagscruise her!

Fra 723 kr
Guidet tur i Amsterdam

Guidet tur i Amsterdam

Kom med på en guidet tur rundt i smukke Amsterdam og se alle byens mange højdepunkter! Turen inkluderer et fotostop ved en ikonisk vindmølle ved Amstel-floden og et besøg på en diamantfabrik. Gå ikke glip af denne tur, reserver din plads i dag!

Fra 195 kr
100 Highlights Cruise

100 Highlights Cruise

5.0
(1)

Køb dine billetter til 100 Highlights Cruise i Amsterdam, og oplev det smukke Amsterdam fra byens mange kanaler. Få alt det bedste af Amsterdam i én og samme tur. Bestil billetter til 100 Highlights Cruise her!

Fra 130 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Van Gogh-museet

Hop-af Hop-på kanalbus + Van Gogh-museet

4.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & Van Gogh Museum med spring-køen over her!

Fra 333 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

5.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & The Heineken Experience med spring-køen over her!

Fra 341 kr
Storslåede Holland Syd

Storslåede Holland Syd

Denne heldagstur tilbyder dig en spændende dag fyldt med Hollands højdepunkter. Fra historie og politik, til arkitektur og landskab, denne tur har det hele! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 569 kr
Dansk