Amsterdam

Her finder du billetter til attraktioner, sightseeing og kanalrundfart i Amsterdam! Oplev Amsterdams smukke kanaler på en af ​​vores populære kanalrundfarter, besøge Amsterdam Dungeon og Madame Tussauds Amsterdam eller hvad med at udforske denne fantastiske by på en Segway!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

4.3
(13)

Van Gogh-museet udstiller den største samling af malerier af Vincent van Gogh i verdenen, og er virkelig en unik oplevelse. Det verdensberømte museum et absolut 'must see', når du besøger Amsterdam. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra og spring køen over til det populære museum!

Fra 141 kr
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Besøg de berømte på Madame Tussauds Amsterdam og kom helt tæt på dine favoritstjerner som f.eks Adele, Barack Obama, James Bond, Lady GaGa, Justin Bieber og mange andre. Bestil billetter til Madame Tussauds Amsterdam her!

Fra 170 kr
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Velkommen til Amsterdam Dungeon, Amsterdams mere end 500 års uhyggelige historie. Er du ikke bange endnu, så bestil dine billetter til Amsterdam Dungeon her og få adgang til 11 shows, 7 skuespillere og 500 års historie i én helt unik oplevelse!

Fra 169 kr
Hop-af Hop-på kanalbus

Hop-af Hop-på kanalbus

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på kanalbus her!

Fra 198 kr

Ajax Amsterdam vs. Nice

ONS, 02 AUG 2017, at Amsterdam ArenA

Fra 446 kr

Ajax Amsterdam vs. PSV Eindhoven

SØN, 10 DEC 2017, at Amsterdam ArenA

Fra 685 kr

Ajax Amsterdam vs. Sparta Rotterdam

LØR, 14 OKT 2017, at Amsterdam ArenA

Fra 347 kr
Heineken VIP tur

Heineken VIP tur

Bestil din Heineken VIP tur hjemmefra og spring køen over til det populære Heineken Experience i Amsterdam! Turen inkluderer en ølsmagning sammen med oste og andre snacks, så vel som din dygtige guide som vil fortælle dig alt om det tidligere bryggeri.

Fra 405 kr
Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

Hop-af Hop-på kanalbus + Heineken

5.0
(1)

Køb dine billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus i Amsterdam og tag på hop-af hop-på sightseeing cruise i Amsterdams kanaler og se alle de smukke seværdigheder. Bestil billetter til Hop-af Hop-på Kanalbus & The Heineken Experience med spring-køen over her!

Fra 347 kr
Cocktail Cruise

Cocktail Cruise

4.0
(1)

Køb billetter til Cocktail Cruise i Amsterdam og start din aften i Amsterdam her. Nyd de smukke og oplyste kanaler, mens du nyder din cocktail. Bestil billetter til Cocktail Cruise i Amsterdam her!

Fra 310 kr
Dansk