Barcelona

Her finder du billetter til attraktioner og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og sikkert bestille billetter til sightseeing i Barcelona, uanset om du vil opleve Gaudis Barcelona samt Sagrada Familia, Park Güell og Casa Batló, nyde Pueblo Espanyol, et flot flamenco show eller få en rundvisning på FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.4
(29)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 281 kr
Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

Guidet tur til Sagrada Familia & Park Güell

5.0
(1)

Nyd en guidet tur til to af Gaudis mest berømte kunstværker: Park Güell og Sagrada Familia. Undgå de lange køer og bliv transporteret mellem de to lokationer. Bestil din tur i dag!

Fra 396 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Espanyol

LØR, 09 SEP 2017, at Camp Nou

Fra 743 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Malaga

LØR, 21 OKT 2017 eller SØN, 22 OKT 2017, at Camp Nou

Fra 743 kr
FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

4.2
(23)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestil dine billetter hjemmefra, spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet! Der er også mulighed for at leje en audioguide, hvis du vil lære mere om stadionet og holdet.

Fra 231 kr
Montjuic svævebane

Montjuic svævebane

Tag turen op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du vil kunne nyde den vidunderlige udsigt udover havnen og Barcelona by. Køb dine billetter til Montjuïc svævebane her.

FC Barcelona

FC Barcelona vs. Sevilla

LØR, 04 NOV 2017 eller SØN, 05 NOV 2017, at Camp Nou

Fra 784 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Eibar

TIR, 19 SEP 2017 eller TOR, 21 SEP 2017, at Camp Nou

Fra 660 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Real Madrid Super Cup

SØN, 13 AUG 2017, at Camp Nou

Fra 1444 kr
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

4.0
(13)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 240 kr
Dansk