Barcelona

Her finder du billetter til attraktioner og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og sikkert bestille billetter til sightseeing i Barcelona, uanset om du vil opleve Gaudis Barcelona samt Sagrada Familia, Park Güell og Casa Batló, nyde Pueblo Espanyol, et flot flamenco show eller få en rundvisning på FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

4.1
(21)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Bestil dine billetter hjemmefra, spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet! Der er også mulighed for at leje en audioguide, hvis du vil lære mere om stadionet og holdet.

Fra 203 kr
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.4
(26)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 277 kr
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

3.9
(11)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 228 kr
FC Barcelona

FC Barcelona vs. Sevilla Spanish Super Cup

MAN, 15 AUG 2016 eller ONS, 17 AUG 2016, at Camp Nou

Fra 203 kr
Rundvisning i Gaudis Park Güell

Rundvisning i Gaudis Park Güell

Spring køen over til Park Güell sammen med din dygtige guide! Nyd en rundvising i den enestående park, et af Antoni Gaudis fantastiske kunstværker i Barcelona. Det er et must-see, når du besøger Barcelona! Få fat i dine billetter i dag!

Fra 179 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besøg Barcelona Zoo i den charmerende del af gamle Barcelona and oplev over 4000 dyr fra over 400 dyrearter, inklusiv efterkommere fra albino gorillaen Snowflake, delfiner, tropiske fugle, reptiler og mange flere. Køb dine billetter online i dag og få din billetter sendt til din e-mail.

Fra 163 kr
Barcelona-kortet

Barcelona-kortet

Sørg for at købe dit Barcelona-kort hjemme fra og forbered dig på at gå på opdagelse i den fantastiske by. Nyd gratis transport i Barcelona, inklusiv toget til og fra lufthavnen. Spring køen over og få gratis adgang til de fleste af byens museer. Få adgang til andre attraktioner og fantastiske rabatter over hele byen.

Fra 366 kr
Flamencoshow på Tablao Cordobes

Flamencoshow på Tablao Cordobes

5.0
(1)

Oplev et underholdende og fængende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et af de bedst kendte flamencosteder i hele Spanien. Et flamencoshow i Tablao Cordobes er én af de oplevelser du skal unde dig selv mindst en gang! Showet bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i forvejen!

Fra 354 kr
Det bedste af Gaudi + spring køen over til La Pedrera

Det bedste af Gaudi + spring køen over til La Pedrera

Kom med på en guidet tur til Gaudis bedste værker i Barcelona! Beundre Sagrada Familia, gå rundt i den UNESCO-fredet Park Güell og udforsk Gaudis berømte lejlighedsbygninger. Turen inkluderer spring køen over-adgang til La Pedrera med en gratis audioguide. Sikre dig din plads, bestil dine billetter i dag!

Fra 577 kr
Cykeltur i Barcelona

Cykeltur i Barcelona

Prøv en sjov og afslappende cykeltur rundt i Barcelona! Se alle de berømte steder og seværdigheder og kom også ud på de mindre befærdede stier. Bestil din cykeltur i dag og få dine billetter sendt direkte til din indbakke.

Fra 187 kr
Dansk