Berlin

Dette site er perfekt for alle dem, der ønsker billetter til forskellige attraktioner og arrangementer i Berlin. Du kan købe billetter til sightseeing og guidede ture i Berlin, opleve Potsdam og Berlin under Anden Verdenskrig, se et flot Varitéshow på Friedrichstadt Palast eller Wintergarten Berlin, udforske Berlin på en Segway eller hvad med at køre rundt i Berlin i en Trabant, den klassiske bil fra østtyskland, på vores Trabi Safari.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Berlin TV-tårn Alexanderplatz

Spring de lange køer over til det altid populære TV-tårn i Berlin! Beundre byen som den funkler med lys ved juletid fra 207 meters højde! Vælg mellem Early Bird, Late Night eller Fast View-billetter. Spild ikke tiden med at stå i kø i din juleferie, bestil dine billetter i dag!

Fra 129 kr
Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Berlin TV-tårnet: Spring køen over & restaurant

Spring køen over til TV-tårnet på Alexanderplatz og reserver et bord i restauranten Sphere! Vælg mellem et bord i restaurantens indercirkel eller en vinduesplads. Nyd udsigten fra 207 meter over Berlin. Denne billet er utrolig populær, så bestil i god tid!

Fra 142 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

4.5
(20)

Berlin WelcomeCard er (næsten) alt du behøver, når du besøger Berlin. Et Berlin WelcomeCard giver dig ubegrænset offentlig transport (zone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede ture, restauranter og wellness. Køb dit Berlin WelcomeCard her!

Fra 159 kr
Berlin Hop-af Hop-på

Berlin Hop-af Hop-på

4.1
(14)

Opdag Berlin i dit eget tempo med Berlin CitySightseeing Hop-af Hop-på busserne! Vælg mellem tre ruter og to kombo-muligheder! Børn under 6 år rejser gratis. Bestil dine billetter hjemmefra og begynd din tur rundt i byen, så snart du kommer til Berlin!

Fra 149 kr
VIP-middag i Berlins TV-tårn

VIP-middag i Berlins TV-tårn

Middag på den roterende restaurant i toppen af TV Tårnet på Alexanderplatz i Berlin er en ægte VIP oplevelse! Det er ikke hver dag man får chancen for at nyde en to-retters middag med sådan et udsigt. Du er garanteret en vinduesplads. Bestil din VIP-middag her og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 689 kr
VIP-frokost i Berlins TV-tårn

VIP-frokost i Berlins TV-tårn

Bestil din frokost i restauranten 'Sphere' i toppen af Berlins berømte TV-tårn og få VIP-behandlingen! Spring køen over, få en vinduesplads og nyd en 2-retters frokost med to glas vin, vand og en varm drikkevarer inkluderet! Bordene bliver hurtigt reserverede, så bestil dit i god tid!

Fra 533 kr
DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

4.0
(1)

DDR Museum Berlin er ikke et kæmpe museum, men et af Berlins mest populærere museer. Lær en masse om DDR's historie og se en masse genstande fra DDR tiden. Køb dine billetter til DDR Museum i Berlin her!

Fra 78 kr
TV-tårnet i Berlin by night

TV-tårnet i Berlin by night

Besøg TV-tårnet i Berlin ved solnedgang og spring køen over med forhåndsbestilte billetter! Når du når toppen kan du nyde den fantastiske udsigt sammen med et glas mousserende vin i Bar 203 - Berlins højeste bar! Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 176 kr
VIP-morgenmad m. champagne i Berlins TV-tårn

VIP-morgenmad m. champagne i Berlins TV-tårn

Bestil en uforglemmelig morgenmad m. champagne i TV-tårnet og nyd det fantastiske udsigt over Berlin! Oppefra TV-tårnet på Alexanderplatz, kan du beundre den 360 graders panoramaudsigt af Berlin, nyde din lækre morgenmad og sippe champagne. Bestil online og spring køen over til TV-tårnet!

Fra 454 kr
Berlin under krigen til fods

Berlin under krigen til fods

4.0
(2)

Vores tur 'Berlin under krigen' viser dig alle de vigtigste steder i Berlin, da byen var Nazitysklands hovedstad. Besøg Berlins jødiske kvarter, udforsk det tidligere SS & Gestapo-hovedkvarter, se ødelæggelserne forsaget af de Allierede bombninger under 2. Verdenskrig og meget mere! Det er et must for enhver historieinteresseret, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 114 kr
Dansk