Lissabon

Her finder du billetter til seværdigheder, sightseeingture, cruises og mere i Portugals hovedstad, Lissabon. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Nyd et sightseeingcruise på Tagus-floden, oplev et traditionelt portugisisk Fado-show med skøn middag eller en vinsmagning i Arrábida. Se hele vores udvalg her!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Freeport Outlet

Freeport Outlet

Er du træt af sightseeing eller bare i humør til en dag med shopping? Hop på vores shuttlebus til Freeport Outlet og shop til du falder om! Nyd over 140 butikker og massevis af kendte mærker. Bestil din shuttle her og få et VIP-kort med 10% rabat til udvalgte butikker og en kupon til en gratis kop kaffe eller vand.

Fra 83 kr
Cruise i Lisbon

Cruise i Lisbon

Tag på et afslappende og idyllisk cruise rundt i den portugisiske hovedstad og beundre Lissabons monumenter og seværdigheder fra floden. Sejl forbi opdagelsesmonumenterne, den Golden Gate-lignende 25. april-bro og Nationernes park. Turen inkluderet hotelafhentning. Bestil dit cruise i dag!

Fra 256 kr
Lissabon om aftenen & Fado-show

Lissabon om aftenen & Fado-show

Nyd en guidet rundtur i Lissabon om aftenen til de oplyste opdagelsesmonumenter, efterfulgt af en middag med traditionel portugisisk Fado-show og folksloredans. Denne tur er et absolut must, når du besøger Lissabon, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 652 kr
Arrábida, Sesimbra & vinsmagning

Arrábida, Sesimbra & vinsmagning

Oplev Portugals skønhed på denne guidede tur udenfor Lissabon. Besøg landsbyen Sesimbra, beundre udsigten til Arrábida-bjergkæden og smag på vin i en af Portugals ældste vinkældre. Sikre dig din plads på turen, bestil hjemmefra!

Fra 479 kr
Lissabon Hop-af Hop-på

Lissabon Hop-af Hop-på

Se Lissabons mest populære seværdigheder og attraktioner fra Hop-af Hop-på sightseeingbusserne! Lissabon, konstrasternes by, byder på opdagelser, overraskelser og tegn på byens tidlige historie. Oplev Lissabon, bestil dine billetter her!

Fra 157 kr
Évora & vinsmagning

Évora & vinsmagning

Tag på en heldagstur til den charmerende romerske by Évora og smag på lokale vine. Évora er en mosaik af kultur, historie og traditioner. Oplev det romerske tempel, den romersk-gotiske domkirke, São Francisco-kirken og det uhyggelige knoglekapel og universitet. Bestil din tur til Évora i dag!

Fra 611 kr
Dansk