München

Du kan ikke besøge München uden at tage på sightseeingtur rundt i den interessante by, hvor du bl.a. kan lære om byens historiske signifikante steder, som var vigtige for rødderne til socialnationalismen og den tyske modstandsbevægelse. Vi tilbyder også en lang række dagsture til et bryggeri, Nuremberg eller den tidligere koncentrationslejr i Dachau.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
FC Bayern München tur

FC Bayern München tur

FC Bayern München turen inkluderer, udover adskillige seværdigheder i München, et besøg til Europas mest moderne fodboldstadion, the Allianz Arena og FC Bayern München's træningssted. Bestil din tur til stadionet, hvor Tysklands mest succesfulde fodboldhold træner og spiller.

Fra 212 kr
Dachau koncentrationslejr

Dachau koncentrationslejr

Besøg landsbyen Dachau, den tidligere koncentrationslejr og museet på mindestedet. I dag er stedet omdannet til en mindesplads og en trist minde om 2. verdenskrig. Bestil din tur til Dachau i dag!

Fra 122 kr
München under 2. verdenskrig

München under 2. verdenskrig

Kom med os på en kombineret bus- og gåtur til de historisk betydningsfulde steder, som var vigtige for starten til nationalsocialismen, såvel som den tyske modstandsbevægelse. Book din tur online i dag!

Fra 171 kr
Dansk