München

Du kan ikke besøge München uden at tage på sightseeingtur rundt i den interessante by, hvor du bl.a. kan lære om byens historiske signifikante steder, som var vigtige for rødderne til socialnationalismen og den tyske modstandsbevægelse. Vi tilbyder også en lang række dagsture til et bryggeri, Nuremberg eller den tidligere koncentrationslejr i Dachau.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
FC Bayern München tur

FC Bayern München tur

FC Bayern München turen inkluderer, udover adskillige seværdigheder i München, et besøg til Europas mest moderne fodboldstadion, the Allianz Arena og FC Bayern München's træningssted. Bestil din tur til stadionet, hvor Tysklands mest succesfulde fodboldhold træner og spiller.

Fra 212 kr
Dagstur til Salzburg

Dagstur til Salzburg

Tag på en tur til Salzburg og følg i Wolfgang Amadeus Mozarts fodspor! Som vi kører mod syd fra München mod Østrig kommer vi forbi Bavarias største sø, Chiemsee. I Salzburg vil der være masser af tid til at shoppe og gå på sightseeing på egen hånd i den billedskønne gamle by. Bagefter kører vi til sødistriktet og tager på ...

Fra 415 kr
München lufthavnsbus

München lufthavnsbus

5.0
(1)

Bestil din München lufthavns billet her, og ankom nemt og sikkert til München centrum. Bestil din Lufthavnstransport til og fra München lufthavn her!

Fra 90 kr
Dansk