Prag

Her finder du et stort udvalg af billetter til attraktioner, ture og sightseeing i Prag. Her kan du nemt og sikkert købe billetter til sightseeing og guidede ture i Prag, se det berømte Laterna Magika og Black Light Theatre, nyde Prag om aftenen, smage den fantastiske tjekkiske øl eller se Prag fra en Segway.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Black Light Theatre

Black Light Theatre

3.9
(12)

Black Light Theatre er et ægte traditionelt tjekkisk og Prag teater. Køb dine billetter til Black Light Theatre i Prag her, og nyd dette meget specielle arrangement af lyd, lys og farver!

Fra 165 kr
Frokostcruise i Prag

Frokostcruise i Prag

4.0
(2)

Denne 2 timers frokostcruise i Prag er den bedste måde at opleve smukke Prag fra vandet, mens du nyder en frokost ombord på båden. Køb dine billetter til frokostcruise i Prag her!

Fra 162 kr
Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag er en guidet tur gennem det interessante og autentiske jødiske kvarter i Prag, inkl. den gamle jødiske kirkegård i Prag. Køb dine billetter her!

Fra 281 kr
Theresienstadt

Theresienstadt

3.0
(1)

Køb dine billetter til vores fuldt guidede tur fra Prag til Theresienstadt her. Terezin (Theresienstadt) var en berygtede koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, og ligger lidt udenfor Prag!

Fra 363 kr
Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing er ikke kun en sjov måde at bevæge sig rundt i byen på, det er også en meget interessant måde at nyde Prags mange seværdigheder. Billetter til Prag Cykel Sightseeing her!

Fra 178 kr
Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise i en time er en god og behagelig måde at opleve Prag fra vandet. Køb dine billetter til dette Prag Sightseeing Cruise her, og få en masse facts om Prag på en informativ og morsom måde!

Fra 60 kr
Prag Sightseeing Tur

Prag Sightseeing Tur

4.5
(2)

Vores Prag Sightseeing Tur er den bedste, nemmeste og mest bekvemme måde at se Prag på. Køb dine billetter til Prag Sightseeing Tur her, og oplev Prag på under 3 timer!

Fra 231 kr
Prag Sightseeing Tur Plus

Prag Sightseeing Tur Plus

4.5
(2)

Opdag hele Prag til fods, i bus og til vands! Denne sightseeing tur er vores mest uddybende tur rundt i Prag, og absolut værd et besøg. Bestil billetter til Prag Sightseeing Tur Plus her!

Fra 297 kr
Dansk