Prag

Her finder du et stort udvalg af billetter til attraktioner, ture og sightseeing i Prag. Her kan du nemt og sikkert købe billetter til sightseeing og guidede ture i Prag, se det berømte Laterna Magika og Black Light Theatre, nyde Prag om aftenen, smage den fantastiske tjekkiske øl eller se Prag fra en Segway.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Black Light Theatre

Black Light Theatre

3.9
(12)

Black Light Theatre er et ægte traditionelt tjekkisk og Prag teater. Køb dine billetter til Black Light Theatre i Prag her, og nyd dette meget specielle arrangement af lyd, lys og farver!

Fra 163 kr
Laterna Magika

Laterna Magika

4.2
(5)

Laterna Magika er et besøg værd. Hvis du ikke har set Laterna Magika i Prag, så gør dig selv en tjeneste og køb dine Laterna Magika billetter her på PragBilletter.dk

Fra 256 kr
Prag Middagscruise

Prag Middagscruise

2.0
(1)

Nyd et dejligt middagscruise i Prag, mens du ser Prags mange seværdigheder oplyst om aftenen, mens du sejler ned af floden Moldau (Vltava). Køb billetter til Prag middagscruise her!

Fra 212 kr
Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise

Prag Sightseeing Cruise i en time er en god og behagelig måde at opleve Prag fra vandet. Køb dine billetter til dette Prag Sightseeing Cruise her, og få en masse facts om Prag på en informativ og morsom måde!

Fra 59 kr
Don Giovanni Dukketeater

Don Giovanni Dukketeater

3.8
(8)

Don Giovanni – Dukketeater i Prag er en ægte Prag specialitet. Køb dine billetter til Don Giovanni som marionetteater opført i Prag her!

Fra 160 kr
Dansk