Venedig

Venedig er unægteligt en af verdens smukkeste byer med en rig kultur og historie - og ej at forglemme fantastisk mad. Tag på en sightseeingtur og se det bedste af Venedig, få en eksklusiv rundvisning i Markuskirken eller prøv en uforglemmelig mad- og vintur i det jødiske kvarter.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Vin og appetizers i den jødiske ghetto

Spis og drik dig gennem det historiske jødiske kvarter i Venedig. Ingen anden oplevelse i Venedig tilbyder en mad- og vintur i så autentiske og lokale rammer som det jødiske kvarter i Cannaregio-området må siges at være. Bestil din tur online i dag!

Fra 405 kr
Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Det bedste af Venedig + kanalvandtaxa

Oplev alle Venedigs topseværdigheder på denne ekslusive tur med max. 10 deltagere. Turen inkluderer en times tur med vandtaxa på Den Store Kanal, Basillica di San Marco, Marco Polos hus, Campo SS Giovanni Paolo og den kendte Sukkernes Bro. Bestil din tur here og oplev det bedste af Venedig - til vands, til lands og i luften.

Fra 784 kr
Rundvisning på Dogepaladset

Rundvisning på Dogepaladset

Oplev Dogepaladset i Venedig og lær om det bedste og værste i Venedigs historie - fra de kæmpemæssige malerier af Tintoretto og Veronese til de fangehul lavet af træ, hvor anklagede for forræderi blev placeret af de berygtede hemmelige politi. Bestil din tur her!

Fra 471 kr
Dansk