Wien

Velkommen til Østrigs og den klassiske musiks hovedstad - Wien! Nyd en koncert på Orangeriet Schönbrunn eller Hofburg Paladset, med musik af WA Mozart og Johann Strauss, eller udforsk byen og dens omgivelser, på én af ​​vores populære ture - med eller uden guide. Læs mere om vores store udvalg, af billetter i Wien og bestil trygt online med sikker betaling. Din e-billetter vil blive sendt til din indbakke.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Schönbrunn Slotskoncerter

Schönbrunn Slotskoncerter

Klassisk koncert på Orangeriet på Schoenbrunn Slot i Wien med program af Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Bestil billetter til Schönbrunn Slot Koncert på Orangeriet i Wien her!

Fra 341 kr
Wiens Skove og Mayerling

Wiens Skove og Mayerling

Wiens Skove og Mayerling, er en smuk tur gennem Wiens sydlige skove. Oplev bl.a. den Romerske by Baden, Mayerling jagtgods og Cistercian Abbey of Heiligenkreuz. Bestil dine billetter til Wiens Skove og Mayerling her!

Fra 155 kr
En aften på Schönbrunn Slot

En aften på Schönbrunn Slot

2.8
(4)

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Kombiner din Schönbrunn slot sightseeing billet med en middag på Café-Restaurant Residenz og koncert med Schönbrunn slotsorkester på Orangeriet!

Fra 479 kr
Wien Residence Orkester

Wien Residence Orkester

Wien Residence Orkester, et ægte Wiensk kammerorkester, opfører daglige klassiske koncerter i Wien med musik af J. Strauss of W.A. Mozart. Bestil billetter til Vienna Residence Orchestra i Wien her!

Fra 341 kr
Den Tredje Mand Sightseeing Tur

Den Tredje Mand Sightseeing Tur

Køb billetter til Den Tredje Mand Sightseeing Tur og tag med rundt i Wien for at opleve alle de kendte steder fra denne prisvindende film. Størstedelen af filmstederne er stadig intakte, og du må ikke gå glip af denne fantastiske tur. Billetter til Den Tredje Mand Sightseeing Tur i Wien her!

Fra 155 kr
Wien Hofburg Orkester

Wien Hofburg Orkester

Hofburg Orkester i Wien; 'Verdens klassiske musikhovedstad, er en uforglemmelig oplevelse med program af Johann Strauss & W.A Mozart. Bestil billetter til Vienna Hofburg Orchestra i Wien her!

Fra 569 kr
Dansk