Wien

Velkommen til Østrigs og den klassiske musiks hovedstad - Wien! Nyd en koncert på Orangeriet Schönbrunn eller Hofburg Paladset, med musik af WA Mozart og Johann Strauss, eller udforsk byen og dens omgivelser, på én af ​​vores populære ture - med eller uden guide. Læs mere om vores store udvalg, af billetter i Wien og bestil trygt online med sikker betaling. Din e-billetter vil blive sendt til din indbakke.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Schönbrunn Slotskoncerter

Schönbrunn Slotskoncerter

Klassisk koncert på Orangeriet på Schoenbrunn Slot i Wien med program af Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Bestil billetter til Schönbrunn Slot Koncert på Orangeriet i Wien her!

Fra 341 kr
Wien-passet

Wien-passet

Spar penge og spring køen over med et Wien-kort! Wien-kortet er et sightseeingskort, som giver dig gratis indgang til over 60 topattraktioner, museer og monumenter i Wien. Vælg mellem 1, 2, 3 eller 6-dagskort. Tilføj et travelcard og få ubegrænset offentlig transport. Køb dit Wien-kort her!

Fra 240 kr
Hop-af Hop-på Sightseeing Wien

Hop-af Hop-på Sightseeing Wien

Wien Hop-Af Hop-På City sightseeing er en perfekt måde at udforske byen på. Bestil dine 1 eller 2 dags billetter til alle linjerne inkl. cruise til Wien Hop-Af Hop-På City sightseeing!

Fra 147 kr
En aften på Schönbrunn Slot

En aften på Schönbrunn Slot

2.8
(4)

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Kombiner din Schönbrunn slot sightseeing billet med en middag på Café-Restaurant Residenz og koncert med Schönbrunn slotsorkester på Orangeriet!

Fra 479 kr
Den Tredje Mand Sightseeing Tur

Den Tredje Mand Sightseeing Tur

Køb billetter til Den Tredje Mand Sightseeing Tur og tag med rundt i Wien for at opleve alle de kendte steder fra denne prisvindende film. Størstedelen af filmstederne er stadig intakte, og du må ikke gå glip af denne fantastiske tur. Billetter til Den Tredje Mand Sightseeing Tur i Wien her!

Fra 155 kr
Dansk