Wien

Velkommen til Østrigs og den klassiske musiks hovedstad - Wien! Nyd en koncert på Orangeriet Schönbrunn eller Hofburg Paladset, med musik af WA Mozart og Johann Strauss, eller udforsk byen og dens omgivelser, på én af ​​vores populære ture - med eller uden guide. Læs mere om vores store udvalg, af billetter i Wien og bestil trygt online med sikker betaling. Din e-billetter vil blive sendt til din indbakke.

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Schönbrunn Slotskoncerter

Schönbrunn Slotskoncerter

Klassisk koncert på Orangeriet på Schoenbrunn Slot i Wien med program af Wolfgang Amadeus Mozart og Johann Strauss. Bestil billetter til Schönbrunn Slot Koncert på Orangeriet i Wien her!

Fra 341 kr
Wien Hofburg Orkester

Wien Hofburg Orkester

Hofburg Orkester i Wien; 'Verdens klassiske musikhovedstad, er en uforglemmelig oplevelse med program af Johann Strauss & W.A Mozart. Bestil billetter til Vienna Hofburg Orchestra i Wien her!

Fra 341 kr
Blauen Donau

Blauen Donau

Nyd et cruise ned af Donau i Wien, så en dejlig middag på Café-Restaurant Residenz efterfulgt af en klassisk koncert på Orangeriet ved Schönbrunn Slot. Bestil billetter til Donau Cruise, middag & koncert i Wien her!

Fra 845 kr
Wien Sightseeing og Schönbrunn

Wien Sightseeing og Schönbrunn

Bestil billetter til Wien Sightseeing og Schönbrunn og oplev alle de store seværdigheder i Wien! Denne tur giver dig et overblik over alt Wien har at tilbyde, så som Statsoperaen, Kunstmuseet, Schönbrunn og Parlamentet. Bestil dine billetter i dag og begynd at udforske smukke Wien. Bestil billetter her!

Fra 139 kr
En aften på Schönbrunn Slot

En aften på Schönbrunn Slot

2.8
(4)

En aften på Schönbrunn Slot i Wien er en uforglemmelig oplevelse. Kombiner din Schönbrunn slot sightseeing billet med en middag på Café-Restaurant Residenz og koncert med Schönbrunn slotsorkester på Orangeriet!

Fra 479 kr
Wiens Skove og Mayerling

Wiens Skove og Mayerling

Wiens Skove og Mayerling, er en smuk tur gennem Wiens sydlige skove. Oplev bl.a. den Romerske by Baden, Mayerling jagtgods og Cistercian Abbey of Heiligenkreuz. Bestil dine billetter til Wiens Skove og Mayerling her!

Fra 155 kr
Wien Residence Orkester

Wien Residence Orkester

Wien Residence Orkester, et ægte Wiensk kammerorkester, opfører daglige klassiske koncerter i Wien med musik af J. Strauss of W.A. Mozart. Bestil billetter til Vienna Residence Orchestra i Wien her!

Fra 341 kr
Dansk