Domkirken i Milano m. spring-køen-over

Domkirken i Milano m. spring-køen-over

Pris fra 496 kr

Domkirken i Milano er en af de mest kendte katedraler i verden og et must-see når du besøger Milano. Vores tur inkluderer spring-køen-over indgang, så du kan gå direkte ind i domkirken Duomo di Milano og finde svaret på de mysteriet, som selv ikke de indfødte kender. 

Hvad er inkluderet?
- Engelsktalende guide
- Indgang til Duomo di Milano med tagterassen med spring-køen-over
- Italiensk gelato (Kun fra april til oktober)
- En lille turgruppe

I løbet af din 2,5 timers tur vil din lokale turguide fortælle dig om Milanos velkendte kunstkammer til solur-retssagen til historien om apostlen der blev flået levende og meget mere. Efter vi har udforsket katedralen indenfra, tager vi elevatoren op til tagterassen. (Bemærk venligst, at der ikke findes en spring-køen-over til elevatoren). 

Herfra har du en enestående panoramaudsigt over byen. Du vil have masser af tid til at evige spirerne, de skinnende skyskarpere til de koniske middelalder tårne med dit kamera og få et nærmere kig på de mange skulpturer på domkirken. 

Den søde afslutning på din sjove og informative tur vil indeholde en italienske gelato og et overraskende ritual for held. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?

Turen starter foran domkirken på via Arcivescovado 1. Du bedes møde op 15 min. inden turens start. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time.  

Er der regler for påklædning i domkirken?
Duomo di Milano har strikse, men simple regler på påklædning: skuldre, maven og knæ skal være tildækket. Alt fodtøj er tilladt (men praktisk fodtøj er anbefalet) og jeans er accepteret. Det er heller ikke tilladt at gå med hat eller kasket i domkirken. 

Vi går opmærksom på, at domkirkens ansatte kan nægte dig adgang, hvis du ikke påfylder kravene for påklædning uden nogen form for forpligtigelse til at give dig dine penge tilbage. 

Vigtig information:
- Bemærk venligst at denne tur ikke er egnet for gravide kvinder. 
- Denne tur er ikke handikapvenlig. 

Info

Domkirken i Milano m. spring-køen-over
Turen starter uden foran Football Team Store:
Piazza del Duomo 20
20122 Milano

Domkirken i Milano m. spring-køen-over
Åbningstider
Denne tur opererer mandag til lørdag kl. 14.30.

Vejviser

Vejviser
Det tætteste metrostop er Duomo.

Kort

Dansk