Madrid Sightseeing og Tyrefægtning

Madrid Sightseeing og Tyrefægtning

Pris fra 330 kr

Tyrefægtning i Madrid er et besøg værd når du er i Madrid. Kom med på vores sightseeing tur i Madrid og besøg den berømte tyrefægterring Las Ventas. Billetter til Madrid Sightseeing og Tyrefægtning i Madrid her!

Vi starter vores tur i Madrid med en sightseeing rundt i byen der inkluderer; Calle Mayor, Plaza Mayor, Plaza de la Villa, Palacio Real, Prada- Museet, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla osv.

Sightseeing delen slutter ved Las Ventas, den vigtigste tyrefægterring i verden. Vores guide vil forklare de vigtigste regler ved tyrefægtning, og som er en manifestation af en nedarvet kultur der har overlevet den dag i dag. Indenfor tyrefægter ringens mure vil du opleve en tyrefægtning, hvor tyr og tyrefægter kæmper om hvem der er mest tapper!

Efter denne unikke oplevelse sætter bussen dig af tæt ved dit hotel, hvis du bor i centrum af Madrid.

Vigtig information:
- Turen er på engelsk!
- Varighed: 5 timer.
- Billetten er KUN gyldig på den bestilte dag
- Søndage og helligdage fra mar. til okt. - undtagen i juli.
- Venligst mød op 15 min. før turen starter!
- Vær venligst opmærksom på denne tur er på forespørgsel og det kan tage op til 48 timer at få din bestilling bekræftet fra vores agent. Når din bestilling bliver bekræftet, færdiggør vi din bestilling, og vi vil samtidig bekræfte tidspunktet.
- Vi kan ikke på forhånd oplyse starttid for turen. Tidspunktet bliver oplyst når vores agent i Madrid bekræfter din bestilling. Vi kan kun oplyse at turen starter mellem kl. 11:00 og 15:00 og at turen varer ca. 5 timer!
- Vi går en del på denne tur, så det anbefales at bære praktisk fodtøj
- Madrid Sightseeing og Tyrefægtning på Las Ventas starter og slutter hos Julia Travel – Gray Line Spain.

God 2.5

2.5 2 kundekommentarer
Vi havde en fantastisk oplevelse.

Turen foregik i bus, hvor vi fik en fin tur i " udkanten" af byen. Vi fik oplysninger om universitetet og andre oplysende ting om byens historie.
Guiden var rigtig god -. Hun havde dejlig humor og talte tydeligt både engelsk og italiensk.
Tyrefægtning - spændende at opleve, og så kan man jo mene hvad man vil om der er tale om dyremishandling eller hvad.
Folk har jo siden tidernes morgen ladet sig underholde med kampe af forskellig art - så man skal jo opleve det før man kan sige om man kan lide det eller hvad.

Margit, Grenaa
FRE, 26 SEP 2014
2.5
Billetter til tyrefægtning

Vi ville så gerne se tyrefægtning i Madrid, vi kunne på ingen måde undgå ved bestilling, at være tvangsindlagt til en sightseeingtour, vi IKKE var interesserede i - Pr. person betalte vi over 80 euro, tyrefægtningen kostede 29,95 euro ( for fine pladser !! ). Vi blev kørt frem og tilbage til kontoret... men alt det spil-tid imellem, ville vi gerne have undværet. Det var vores sidste dag, så vi havde set alt, og guiden kunne ikke særlig godt engelsk. Så over 50 euro pr person for transport: det er for godt betalt !

Jørgen, Helsingør
FRE, 13 JUN 2014
2.5

Info

Madrid Sightseeing og Tyrefægtning
Julia Travel – Gray Line Spain,
Plaza de España 7,
28008 Madrid, España

Madrid Sightseeing og Tyrefægtning
Åbningstider
Søndage og helligdage fra mar. til okt - undtagen i juli

Vejviser

Vejviser
Tag metroen til Plaza de España Station

Kort

Dansk