Skov- og vintur

Skov- og vintur

Pris fra 690 kr

Se nogle af verdens højeste træer i Muir Woods om morgenen og afslut din dag med vinsmagning i Nordcaliforniens vinregion. Vores 'Skov- og vintur' er en kombination af to unikke Californien-oplevelser på en dag. Kom med på en tur du sent vil glemme. 

Muir Woods er hjem til Coast Redwoods, nogle af verdens højeste træer. Her får du muligheden for at gå en lille tur eller tage på en vandretur gennem dette enestående skovområde og bare suge alt den naturlige skønhed til dig. Siden 1908 har Muir Woods været et statsligt beskyttet område og Muir Woods National Monument er det eneste levn fra Old Growth Forest i San Franciscos Bay-område den dag i dag (indgang til Muir Woods er ikke inkluderet). 

Om eftermiddagen forlader vi Muir Woods og kører nord på mod det velkendte vindistrikt til nogle vinsmagninger. Som vi kører ind i det enestående Sonoma Valley kan du bare læne dig tilbage og nyde det spetakulære landskab. Du kommer til at smage et bredt udvalgt af hvide, røde og dessertvine, mens vores venlige og dygtige guides glædeligt vil dele ud af deres viden om lokale vine og vingårdene. 

Varighed: 5-6 timer

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe denne ud og ombytte den hos City Sightseeing på 2800 Leavenworth Street (mellem Beach Street & Jefferson Street), hvor din tur også starter. 
- Adgang til Muir Woods er ikke inkluderet (ca. $7 for voksne, børn er gratis). 
- Nogle vinsmagninger er ikke inkluderet og varierer efter udvalg (ca. $5 per person). 
- Børn er tilladt på turen, men du skal være 21 år eller over for at kunne deltage i vinsmagningerne
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-11 år. Børn under 5 år er gratis i følge med en betalende voksen.

Info

Skov- og vintur
Du skal ombytte din e-billet/voucher på denne adresse:
City Sightseeing
1331 Columbus Avenue (between North Point St. & Beach St.), San Francisco, CA 94133.

Skov- og vintur
Åbningstider
Skov- og vinturen afgår dagligt kl. 9.

Vejviser

Vejviser
Din vintur starter ved City Sightseeing's kontor!

Kort

Dansk