Gatwick lufthavnstog

Gatwick lufthavnstog

Pris fra 56 kr

Hop på Gatwick Thameslink-toget og kom hurtigt og nemt ind til det centrale London. Du kan købe en retur- eller enkeltbillet mellem Gatwick lufthavn og en af de centrale stationer i London. 

Højdepunkter:
- Få dine e-billetter sendt direkte til din mailboks indenfor 2-3 dage  
- Spring køen over ved billetautomaterne på stationen  
- Billetterne kan bruges i en måned
- Børn under 5 år rejser gratis  

Tag Gatwick Thameslink ind til London
Det tager kun omkring 35 min. ind til London Blackfriars og ca. en time at komme til London St. Pancras. 

Fra Blackfriars, Farringdon og St Pancras kan du nemt tage metroen eller hoppe i en taxa til din endedestination, såsom Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square, Kensington, Bayswater eller Paddington. 

Hvordan bestiller jeg mine billetter til Gatwick Thameslink?
Hvis du bestiller returbilletter, skal return rejsen til Gatwick lufthavn bruges indenfor 30 dage. 

Du kan ikke bestille billetter til samme dag, da alle billetter bliver lavet manuelt, så tilladt 2-3 dage før dine billetter bliver sendt via e-mail. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en bekræftelse per e-mail. Dine billetter kommer efterfølgende i en seperat e-mail. 

Alle togbilletter skal håndteres manuelt, derfor kan vi ikke love du modtager billetterne samme dag som du bestiller, der kan godt gå et par dage. Vi lover dog, at du har dem i god tid inden du rejser, og er der kort tid til afrejse når du bestiller, bliver dine billetter selvfølgelig lavet og sendt hurtigt. 

Findes der børnebilletter til Gatwick Thameslink
Ja, du kan godt købe børnebilletter til Gatwick Thameslink-toget. Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 5-15 år. Børn under 5 år er gratis ifølge med en betalende voksen (Op til 4 børn per voksen).  

Vigtig information: 
- Bemærk venligst, at du skal udfylde din første rejsedato på e-billetten vi sender dig. F.eks. hvis du rejser fra Gatwick lufthavn d. 15. juni 2016 skal du skrive '15th of June' på din billet. 
- Det er dit eget ansvar at kontrollere tidsplanen før din rejse, at togene afgår, særligt hvis dit fly ankommer/afgår meget tidligt om morgenen eller sent om natten, eller hvis der er nogle begrænsninger i tidsplanen på grund af vedligeholdelsesarbejde mv. 
- Vi refunderer ikke (helt eller delvist) billetter, der ikke kan bruges, hvis toget tidsplanen ikke passer din flyrejse ankomst/afgangstid Når aflyst togafgange på grund af vedligeholdelsesarbejde etc. vil der altid være udskiftning busser osv.
- En billet til Gatwick lufthavnstog Thameslink er ikke gyldig til Gatwick Express-togene. 
- På helligdage kører Gatwick Thameslink ikke så ofte, og d. 25. december kører den slet ikke.  

Sporarbejde indtil januar 2016:
Der bliver lavet omfattende sportarbejde fra nu og indtil minimum januar 2016. Der vil være færre afgange ind til da, mest i løbet af natten og nogle gange i weekenderne. Hvis togene ikke kører i længere tidsperioder vil der i stedet blive indsat en togbus. Du bedes derfor påregne ekstra rejsetid på vej til lufthavnen. 

Der vil være ansatte på stationerne til at hjælpe dig, så spørg dem endelig, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp.

Rigtig God 3.3

3.3 7 kundekommentarer
helt ok

bestilte børnebillet. Den kom hurtigt og ingen problem med toget. Tiden gik hurtigt og der var toilet i toget til børnene, masser af sæder og plads til kuffert. Sørg dog for at have london travel planner app, da det kan være lidt svært at finde korrekte tog fra det rigtige firma til rigtige destination.

Stine foss, Ringsted
TOR, 12 MAJ 2016
3.3
Lufthavns tog

Alt gik fint. Hjemmesiden skulle reklamere dog lidt bedre for lufthavn tog som trods alt koster 1/2 delen af Gatwick Express, såsom en tag for sig selv, lige som Gatwick Express.

Catherine, Ballerup
TIR, 10 MAJ 2016
3.3
Supernemt

Det var supernemt at komme til London fra Gatwich med Southern. Det tog 30 minutter til Victoria Station, og med billetterne i hånden gik det bare totalt gnidningsløst.

Marianne, Frederiksberg
TIR, 01 MAR 2016
3.3
Det var svært på forhånd at finde oplysning, i forhold til Gatwick Express. Ellers OK.

God og sikker transport Gatwick - Blackfriars St., og derfra videre med metroen.

Poul henrik, Bisserup
FRE, 26 FEB 2016
3.3
Hvilket tog skal man tage til Gatwick Airport fra London?

Det var helt fint at tage det almindelige tog fra London til Gatwick Airport, men næste gang vil jeg alligevel hellere ofre lidt flere penge, og så tage Gatwick Express-toget.

Grethe, Fredensborg
TOR, 18 FEB 2016
3.3
Ikke Londonbilletters skyld

Det var super nemt at bestille hjemmefra, men da vi kom frem, var der så store forsinkelser, at vi forlængede vores rejsetid med næsten 2 timer med toget. Først ventetid grundet 2 aflyste tog, og derefter store forsinkelser i toget. Det samme på vej hjem: det tog over 1 time at komme fra BlackFriars til Gatwich, og der var ingen siddepladser, så jeg sad med min søn på gulvet. Beregn derfor ekstra lang rejsetid i februar 2016. De laver noget sporarbejde, som er hæsligt for togtrafikken.

Mia, Gentofte
TOR, 04 FEB 2016
3.3
Gatwick lufthavnstog

Kedelig og langsom togtur til London. Toget kørte i sneglefart, især retur til Gatwick, 1 time og 15 min! Gab.

Ulla, Køge
TIR, 08 DEC 2015
3.3

Info

Gatwick lufthavnstog
Klik på 'Kort' nederst på siden for at se et kort over Londons metro.

Vejviser

Vejviser
Kort

Dansk