Et varmt og trygt velkommen tilbage til en verden af uforglemmelige oplevelser

En del af Ticmates forpligtelse i kampen mod COVID-19’s udbredelse er, at vi kun arbejder sammen med steder og turoperatører, der følger de lokale myndigheders COVID-19 retningslinjer, så vi bedst muligt kan sikre alles trivsel og sikkerhed. Uanset om du er på rejsende fod netop nu eller planlægger din næste tur, er vi her for at hjælpe dig på bedst mulige vis.

For at beskytte dig og dem omkring dig er disse tiltag trådt i kraft før dit besøg:

  • For at reducere store folkemængder kan antallet af besøgende være begrænset, og mange steder har indført, at man skal forudbestilte billetter på forhånd.
  • Mange steder, attraktioner og sightseeingturer kræver at du bærer mundbind. Vi råder derfor dig, og dine medrejsende, til at medbringe et hver, for en sikkerheds skyld.
  • Afspritningsmuligheder findes flere steder under dit besøg.
  • Der rengøres oftere og overflader sprittes jævnligt af under dit besøg og i alt transport.
  • Mange steder er blevet kontantløse – venligst medbring et gyldigt kreditkort for en sikkerhedsskyld.
  • Vilkårlig temperatur-tjek kan forekomme. Alle, der udviser symptomer (så som feber, hoste, ondt i halsen m.m.), kan blive nægtet adgang af sikkerhedsmæssige grunde.
  • Husk at holde en sikker afstand mellem dig og andre gæster. For at sikre en god distance mellem dig, andre gæster og de ansatte, har mange steder indført afstandsmarkeringer på gulvet.
  • Social distance skal overholdes i busser og tog, hvis transport er inkluderet i din billet.
  • Hold venligst afstand til dine medpassagerer når du benytter offentlig transport, inkl. lufthavnstransport og Hop af – Hop-på busser, og vi anbefaler, at du venter på det næste mindre fyldte tog eller bus, hvis du har mulighed for det.

Hvis du føler du dig sløj, eller har andre symptomer, anbefaler vi, du udskyder dine rejseplaner. Hvis du har COVID-19 relevante spørgsmål omkrig dit besøg eller dine billetter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på helpdesk@ticmate.com.

Den nyeste information:

Læs venligst de seneste opdateringer fra regeringen. Følg med i medierne, og læs endelig ”Sundhedsstyrelsens information og anbefalinger” – siden bliver løbende opdateret.

Vores budskab til alle rejsende

Ticmates mål er og har altid været at give vores kunder internationale oplevelser i verdensklasse. I disse usikre tider føler vi os dog stærkere sammen end alene. Med andre ord: Vi er her for dig og med dig – hele vejen!

Nyheder Rejser Uncategorized @da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *