💘 Romantiske rejser og gode minder 💘

Vi danskere har delte meninger om Valentinsdag: Nogle mener, at det er en amerikansk tradition, som vi ikke bør forholde os til.

Andre synes, at det er meget romantisk – og så er der dem, som ikke rigtig har en holdning til det. Hos Ticmate mener vi, at romantik er godt, men også at det bør vare længere end én dag.

Derfor har vi lavet en liste over romantiske oplevelser i forskellige byer, som du kan besøge på hvilken som helst tid af året.

En rejse kan nemlig ofte byde på romantiske øjeblikke, som med tiden bliver til gode minder!

Paris

Bienvenue à Paris!

Stedet for alle der ønsker billetter til Cabaret, attraktioner og sightseeing i Paris. Her kan du hurtigt, nemt og sikkert at købe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hvad med en middag i Eiffeltårnet, en rundvisning på Louvre, en middagscruise ned Seinen eller et besøg på Versailles Slottet?

Rom

Den evige stad

Her kan du læse mere om vores arrangementer i smukke Rom. Bestil dine billetter til guidede ture i Vatikanets museer, det Sixtinske Kapel og Peterskirken, oplev Colosseum, Forum Romanum og det antikke Rom.
Nyd skønne italienske delikatesser og vine eller tilslut dig en heldagstur til Pompeji og Firenze. Er du fodboldfan, kan du købe dine billetter til AS Roma og SS Lazio – sikker online bestilling!

London

London

Her finder du et stort og varieret udbud af billetter i London! Alt fra guidede sightseeingture og attraktioner som Madame Tussauds, London Eye og Harry Potter Warner Bros Studio Tur til farverige musicals i West End og billetter til fodbold. E-billetter direkte til din indbakke!

Venedig

Se det bedste af Venedig!

Venedig er unægteligt en af verdens smukkeste byer med en rig kultur og historie – og ej at forglemme fantastisk mad. Tag på en sightseeingtur og se det bedste af Venedig, få en eksklusiv rundvisning i Markuskirken eller prøv en uforglemmelig mad- og vintur i det jødiske kvarter.

Wien

Velkommen til Østrigs!

Velkommen til Østrigs og den klassiske musiks hovedstad – Wien! Nyd en koncert på Orangeriet Schönbrunn eller Hofburg Paladset, med musik af WA Mozart og Johann Strauss, eller udforsk byen og dens omgivelser, på én af ??vores populære ture – med eller uden guide. Læs mere om vores store udvalg, af billetter i Wien og bestil trygt online med sikker betaling. Din e-billetter vil blive sendt til din indbakke.

Guide News Offers Rejser Travel Uncategorized @da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *