10 sjove børnevenlige aktiviter i London

London er en af verdens mest interessante byer fyldt med rig historie, smuk arkitektur og et bredt udvalg af underholdningsmuligheder. Hvis du har været på ferie med børn før, så ved du, at det kan være vanskeligt at holde dem beskæftiget og underholdt, men rundt omkring i London er der masser af ting du kan lave, der passer til enhver pengepung.

Her er vores bud på 10 sjove børnevenlige aktiviteter i London.

1. SEA LIFE London Akvarium

SEA LIFE London har en af Europas største samlinger af marineliv og er et must for enhver der er interesseret i livet under havoverfladen. I London Akvarium kan du blandt andet opleve over 500 forskellige dyrearter og planter, se over 40 hajer fra 12 forskellige arter, møde en Gentoo-pingvin og opleve vandmændenes forunderlige verden i udstillingen ‘Ocean Invaders’.

2. London Eye

En tur op i London Eye er altid et hit for både børn og voksne! Fra ikoniske pariserhjul får du en helt nyt udsigt ud over byen. En hel tur rundt i en af de 32 lukkede gondoler tager 30 minutter og på det højeste punkt er du 135 meter over havoverfladen og kan nyde en fantastisk udsigt over London hele vejen rundt.

3. Legoland Windsor

Leg til du ikke kan mere i LEGOLAND® Windsor Resort, hvor du finder over 55 interaktive forlysteser og attraktioner. Flyv gennem trækronerne for at undslippe frygtlige drager, kør i den hæsblæsende vikingeflåde eller kom med LEGO-dykkerne på et magisk undervandseventyr. Der er masser af sjov for både børn og voksne.

4. The Lion King

Disneys fantastiske musical The Lion King er en familiefavorit, som underholder publikummer i alle aldre. Med musik af Elton John er The Lion King en af de smukkeste musicals nogensinde, både i og udenfor London.

5.  Legepladsen Diana Memorial

Flere end 1.000.000 besøgende nyder hvert år den gratis legeplads, Diana Memorial Palyground. Børn elsker at lege, udforske, hænge ud og lade deres fantasi løbe fri i dette magiske rum. Der er en sansesti, tipier, en strand om et piratskib og forskellige legetøj og skulpturer til at lege med. Der er selvfølgelig også masser af siddepladser til de voksne.

6. Matilda

Oplev den søde og sjove musical Matilda i Londons West End. Børn som voksne vil blive henrykte over historien om den særlige lille pige ed en ekstraordinær fantasi.

7. Det Naturhistoriske Museum (Natural History Museum)

På Det Naturhistoriske Museum i London kan du udforske 36 gratis gallerier. Gå på opdagelse i den verdensklasses samling af dyr og fugle og besøg museets verdensberømte dinousaurer og stå ansigt til ansigt med den brølende dinosaurus Rex.

Indgang er gratis, men nogle af de midlertidige udstillinger koster penge.

8. Shrek’s Adventure! London

Shrek’s Adventure er en unik attraktion for hele familien, hvor du skal gå og køre! Træd ind i kongeriget Langt Langt Borte og nyd et spritnyt eventyr, hvor fantastiske DreamWorks animationer, spændende historiefortælling og en god dosis af Æslets frækhed venter på dig!

Deltag i 10 live shows med eventyrtemaer, hvor du kan besøge Shreks mose, finde din fremtid i krystalkuglen, finde væk i spejllabyrinten og afslør din indre trold, når der er behov for det!

9. The British Museum

The British Museum er dedikeret til mennesket historie, kunst og kultur, og ligger i Bloomsbury-området i London. Her kan du og din familie nyde museets mange familievenlige aktiviteter.

Børn under 5 år kan gå ind til de gratis ‘Little Feet’-sessioner, som giver muligheden for kreativ leg og udforskning. Du kan også låne farvekridt, blyanter og blokke eller låne en ‘udstillingsrygsæk’, der indeholder en aktivitet til at holde børnene underholdt gennem alle udstillingerne.

10. Epping Forest

Hvis du gerne vil lidt væk fra byens os og larm og lave noget mere aktivt med børnene, så er Epping Forest noget for dig! Epping Forest afholder en lang række events i løbet af året og der er masser af aktiviteter at deltage i, uanset om det er på gåben, løb, cykling, ridning, fodbold eller golf.

London

4 Replies to “10 sjove børnevenlige aktiviter i London”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *