6 grunde til ikke at sove i New York

New YorkListen over ting at lave i New York synes uendelig lang. Det er ikke uden grund de kalder det byen der aldrig sover. Der er så meget at se og opleve, at du ikke har tid.

For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet seks af vores mest populære produkter i New York.

Spar op til 50% og få seks gode grunde til ikke at sove!

1. Aladdin the Musical

Det er ikke uden grund, at musicalen Aladdin er blevet kaldt den nye Lion King! Denne enestående nye Broadway-musical bør du ikke gå glip af og er bestemt en god grund til ikke at gå tidligt i seng!

2. Woodbury Outlet Shopping

Shopping i New York er så fantastisk, at du vil drømme om det! Hvorfor ikke spare lidt håndører – eller hundrede – mens du er i gang? Hop på bussen til Woodbury Shopping Outlet og spar på alt fra designervarer til velkendte mærker. Du vil helt sikkert sove bedre efter en dag med shopping!

3. One World Observatory – skip the line

New York er verdenskendt for sin fantastiske skyline. Vi kan virkelig anbefale at opleve byens skyline ved solnedgang eller efter solen er gået ned! Nyd udsigten fra byens nyeste ikoniske skyskraper, Freedom Tower, den højeste bygning på den vestlige halvkugle. Med dine billetter købt hjemmefra, kan du endda springe køen over til en af New Yorks nyeste attraktioner!

4. FreeStyle Pass New York

Køb dit FreeStyle Pass hjemmefra og sammesæt din helt egen sightseeingpakke! Nyd 72 timers sightseeing med de røde Hop-af Hop-på busser, vælg mellem TRE eller FEM valgfrie attraktioner og nyd godt af dine fleksible billetter, som kan bruges indenfor en måned. Du vil have så meget at se og opleve, at du næsten ikke vil få tid til at sove!

5. Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabatkort til turister, som giver rabat på alt fra mad til attraktioners til shopping til shows. Et enkelt kort er gyldigt for op til 4 personer ved 100 populære steder på Manhattan og sparer dig op til 50%! Jo mere du bruger det, jo mere sparer du, så der er absolut ingen grund til at gå tidligt i seng!

6. Top of the Rock

Udkigsposten på toppen af Rockerfeller Center, kaldet Top of the Rock, giver dig en exceptionel 360-graders udsigt over Manhattan og Central Park. Spring køen over til denne imponerende NY-attraktion, bare stig på en af elevatorerne med glasloft og nyd den flotte tur til toppen, hvor du finder tre niveauer med skøn udsigt, inklusiv åbne, udendørsarealer. Oplev New York ved aftentid og end din dag med et højdepunkt inden du skal en tur i drømmeland!

New York

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *