En svingende sommer i London🕺

MAGIC MIKE LIVE & THRILLER LIVE

Leder du efter et lækkert, nyt show, der kan konkurrere med sommerens temperaturer? Eller et etableret show fyldt med hits fra ingen anden end The King of Pop? Tag med os ud på en fremragende aften i byen på West End i London for at nyde sommeren, dans og svingende musik!

MAGIC MIKE LIVE… det mest sexede og lækreste show i byen!

MAGIC MIKE LIVE -Book nu!

… det mest sexede og lækreste show i byen!

Oplev MAGIC MIKE LIVE på en multi-million-dollar scene, bygget som et intimt, nyt hjem til et show, som The Sun kalder “det mest sexede og lækreste show i byen!”

Dette Channing Tatum inspirerede 360 graders danse- og akrobatikshow er lavet til kvinders blikke og går samtidigt lige i deres hjerter. Med en blanding af styrke og spænding er dette show perfekt til en date eller en uforglemmelig aften ude med dine veninder. Gå ikke glip af showet, som The Metro kaldte ”Red-hot magic!”.

Der er begrænsede pladser, så sørg for at bestille nu for at sikre dig billetter til Londons lækreste, mest spektakulære underholdning!

THRILLER LIVE

THRILLER LIVE -Book nu!

THRILLER LIVE har været på plakaten siden 2006 og har moonwalket sig ind på West End efter tre roste turneringer i England og stående bifald rundt omkring i Europa.

Lige nu spiller forestillingen på The Lyric Theatre. Award-vindende Gary Lloyds THRILLER LIVE bringer den sensationelle og karakteristiske lyd af Michael Jackson og The Jackson 5 til live!

THRILLER LIVE involverer over to timers hits i et show, som hylder Jacksons legendariske live optrædener.

Få billetter til THRILLER LIVE!

London Musicals Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *