Filmstjerner på de skrå brædder

Fortiden er der flere store filmstjerner at finde på Broadways skrå brædder – både i New York og London.

I New York kan du opleve den amerikanske skuespiller Matthew Broderick, kendt fra blandt andet sin rolle i ‘Ferris Bueller’s Day Off’ og ‘Godzilla’, i stykket ‘It’s Only a Play’, en Broadway komedie om komedier på Broadway. Stykket spiller på Gerald Schoenfeld Theatre og er skrevet af fire gange Tony-vinder Terrence McNally.

It's Only a Play

Stykket handler om det bedste ved teater – og teaterfolk, der ikke opfører sig helt som deres bedste selv. Matthew Broderick er i hovedrollen som Peter Austin, der er mere end spændt på, om sit nye stykket vil blive godt modtaget. 

The-Cripple-of-Inishmann_

På Cort Theatre i New York kan du opleve Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe i stykket ‘The Cripple of Inishmann’.

Historien foregår en øde ø, Inishmann, udfra Irlands kyst. Rygterne begynder at summe, at der skal optages en Hollywood film på naboøen Inishmore. Unge Cripple Billy (Radcliffe) vil være med i den film mere end nogen anden, om ikke andet så for at slippe væk fra sit kedelige liv.  

Det er en smuk fortælling om en almindelig ung drengs overgang fra barn til voksen under ekstraordinære omstændigheder. 

Den amerikanske avis The New York Times roser forestilling og skriver: “Daniel Radcliffe leverer sin bedste præstation til dato. Han er enestående”. 

Speed-the-Plow_

I London har du mulighed for at se den amerikanske filmstjerne Lindsay Lohan i sit første teaterstykke nogensinde på Playhouse Theatre. ‘Speed-the-Plow’ handler om vikarsekretæren Karen, som for ødelagt to filmproducenters chance for det helt store gennembrud.

Rollen blev oprindeligt blev spillet i New York i 1988 af ingen ringere end Madonna. Stykket spiller fra slut september til november.

Teater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *