Fire nye sider

Vi kick-starter 2012 og lancerede i går fire nye sider i Ticmate familien. En på svensk, en på norsk og to med engelsk som hovedsprog, den ene sælger i pund og den anden i dollar.

Formel1biljett.se –  er den anden side i vores nye nische formel 1-billetter, som sidste måned blev lanceret på dansk. Her sælger vi billetter til Grand prix løb over hele verden. Næste europæiske løb er spaniens grand prix i Barcelona. Billetterne koster fra 933kr.

Barcelonabilletter.no – den norske side bliver det syvende medlem i vores Barcelona familie, der sælger arrangementer, attraktioner og sightseeing i Barcelona. Den danske Barcelona side hedder BarcelonaBilletter.dk

Denne måneds lancering står i Spaniens tegn og næste side i rækken flytter bare fra Barcelona til Madrid – MadridFootballinternational.co.uk er en britisk side som sælger fodbold i Madrid med pund som valuta. Denne side bliver den tiende side i Madrid fodbold nischen. Den danske side hedder MadridFodbold.dk

Den fjerde side som blev lanceret i går er en længe ventet amerikansk slægtning i vores New York nische, som sælger billetter til arrangementer, oplevelser og sightseeing i New York. NewYorkTicketsInternational.com hedder den og sælger blandt andet billetter til helikopter ture over Manhattan, helt specielle restaurant oplevelser og sightseeing turer ud over det sædvanlige.

Disse nye sider gør vi nu har 143 sider i Ticmate familien

Generelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *