Gå ikke glip af disse shows i London i 2018

Uanset, hvad du er på udkig efter, så har Londons West End masser af fantastiske shows og musicals du kan se i det nye år. Se vores udvalg nedenfor!

Hvis du er til gode grin

The Comedy about a Bank Robbery

Det er blevet kaldt en af de sjoveste forestillinger i West End. ‘The Comedy about a Bank Robbery’ er historien om en kæmpemæssig diamant, otto kompetente banditter og en vagt, der sover på jobbet. Hvad kunne der gå galt?

“Den bedste nye komedie, der åbner direkte i West End i årtier”- Magasinet Time Out

The Play that Goes Wrong

The Times har kaldt det forestillingen et ‘masterværk af kaos’. Snublende gennem deres andet katastrofiske sæson, opsætter The Cornley Polytechnic Drama Society et mordmysterium i 1920’erne, men som titlen indikerer, går alt, der kan gå galt, galt, til stor morskab.

Hvis du er til feel-good shows

Everybody’s talking about Jamie

‘Everybody’s talking about Jamie’ er inspireret af BBC-serien ‘Jamie: Drag Queen at 16’. Forestillingen følger Jamies rejse gennem fordomme og had og til i rampelyset. Den er frygtløs og sjov, og indeholder fængende nye sange af sangskriver Tom MacRae.

“Uimodståelig: en glædesfyldt, livsbekræftende Billy Elliot” – The Independent

Big Fish

En hjertevarm musical baseret på Tim Burtons bog og film. En far og sin søn deler vidunderlige vilde fortællinger fyldt med fantasi, men da den unge dreng stiller spørgsmålstegn ved, hvad der er sandt og hvad der er fiktion, rejser de sammen ud på en rejse, der vil ændres deres liv for altid.

Hvis du er til gys og spænding

The Exorcist

Da den udkom i biograferne 1973 skabte filmatiseringen af The Exorcist kontrovers verden over, som den blev kaldt tidens mest uhyggelige film. Nu bliver eksorcisten sluppet løs på scenen i West End for første gang! Gør dig klar til at springe op i dit sæde og mærke det løbe koldt ned ad ryggen.

The Grinning Man

En underlig ny forestilling er kommet til London. Hvem er Grinpayne og hvordan har han fået sit forfærdelige smil? Forestillingen indeholder uovertruffen musik af Tim Phillips og Marc Teitler og Gyre & Gimbles magiske dukkeføring. Forbered dig på at blive forført af mørket, som du indvies i Grinpayne skrækkelige hemmeligjhed.

Hvis du er til glad musik

Five Guys Named Moe

Hvis du kan lide jazz, må du ikke gå glip af ‘Five Guys Named Moe’. Med uimodståelige hits fra jazzlegenden Louis Jordan, følger vi den nyligt single og fattige Nomax, som finder trøst med Big Moe, Four-eyed Moe, Eat Moe, No Moe og Little Moe.

School of Rock

‘School of Rock’ er en enestående rockoplevelse for alle aldre. Musicalen indeholder alle sangene fra filmen, samt andre sange af Andrew Lloyd Webber, du kan ikke undgå at tromme fødderne med i takt.

“De bedste par timer du kan købe for penge” – The Telegraph

London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *