I Can’t Sing! The X-factor Musical

 ICS_encore_500x500

I Can’t Sing! The X-factor musical har premiere i februar 2014 på London Palladium i Londons West End og billetterne finder du allerede nu på LondonMusicals.dk. De heldige der allerede har fået et før-kig siger den er fantastisk sjov.

Simon Cowell er medproducent sammen med komikeren Harry Hill, som har skrevet musicalen. Karaktererne i juryen er Nigel Harman som Simon, Cynthia Erivo som Chenice og Alan Morrissey som Max. Til trods for titlen kan skuespillerne virkelig godt synge og danse og forbered dig på at gå ud af teateret grinende, selv som skeptiker.

I Can’t Sing! er en rigtig fængende musical, da grundhistorien bygger på en piges drøm og vej mod finalen i X-factor og de forskellige karakterer, der deler hendes drøm og tror de kan synge og danse. Det  er den rene og skønne engelske ironi, der tager nutidens overfladiskhed op, vigtigheden af at virke til at “være nogen” samt andre vigtige ting som hvorfor Simon Cowells bukser sidder så højt oppe.

Sean Sweeney, Business Development Director fra London Theatre Direct var med til presseforestillingen og udtalte sig efterfølgende:  “It was a very funny launch – Harry Hill who has written the book and lyrics is always very good and the three songs we heard are very funny”

Så dette er en musical, der helt klart havner på min “må se” liste.
“Bestil dine billetter allerede nu på LondonMusicals.dk og forlæng dit liv med et godt grin!

Læs mere på: The GuardianWikiBBC

London Musicals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *