Italiensk fodbold – Serie A går en stor sæson i møde!

Fodbold, football, fans
Er du en af dem der nærer en stor passion for italiensk fodbold og drømmer om, at Serie A igen kommer tilbage til fordums styrke? Kender du nogen som også elsker Italiensk fodbold. som du gerne vil forkæle med den perfekte gave? Eller ønsker du kort og godt at se en fantastisk fodboldkamp med nogle af de største navne i dagens fodboldverden?

Så er Serie A-ligaen for dig! Teknik, taktik, speed og nogle af de absolut største navne vil give dig en perlerække af uforglemmelige oplevelser.

Alle har hørt det, Cristiano Ronaldo er skiftet til Juventus og måske er det alt, hvad du behøver som grund til at booke dine Serie A-billetter. Men bare for en sikkerheds skyld vil vi give dig nogle flere argumenter:

Fire af Kroatiens VM-finalister optræder til dagligt i Serie A, to af målscorerne fra finalen i Moskva Mandzukic (Juventus) og Perisic, samt Brozovic og Vrsaljko, der alle tre spiller for Inter. Matuidi, som var med til at vinde guldet til Frankrig er også at finde i Italien, han spiller også for Juventus.

Roma har op til denne sæson skrevet kontrakt med den svenske VM-målmand Robin Olsen, en sand åbenbaring, mener mange. Her bliver han en del af Serie As ”svenskerkoloni” som allerede består af Hiljemark, Krafth, Helander og Ingelsson.

Endelig er Parma tilbage i det fine selskab efter nogle sæsoner i Serie B, Pastore er tilbage, Ancelotti er tilbage og Dybala, Douglas Costa, Pjanic, Dzeko og Higuain er stadig på lønningslisten i nogle af de bedste Serie A-klubber!

Du behøver ikke gå i panik over ikke at kunne få fat i et ”Supporter-id” til din favoritklub, du kan tage det helt roligt, for du kan købe dine fodboldbilletter til Serie A her hos os og slippe for alt besværet!

Fodbold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *