Nye Musicals og gamle klassikere i London denne sommer: Hvad skal du se?

Med et større udvalg end nogensinde, kan det til tider være svært at vælge: Skal det være en gammel klassiker eller en helt ny musical?

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige musical til din særlige aften ude i Londons storkulturelle midte, West End. Vores eksperter har nøje udvalgt 5 verdensklasse musicals at vælge imellem

Uanset om du er ude efter en udødelig klassiker, som du har ventet på at se eller hellere vil mærke pulsen fra en ny og moderne 2019 musicalproduktion, så er de følgende fem musicals en garanti for en fremragende musicaloplevelse og en aften du sent glemmer!

Klassikerne

Disse musicals har spillet i årevis og tiltrukket millioner af besøgende fra hele verden og har formet musicalscenen og sat standarden for fremtidige musicals igen og igen:

1. The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera regnes for at være musicalen af alle musicals, og er en sand fornøjelse for ægte musicalelskere. Andrew Lloyd Webbers mesterværk fejrede sit 25 års jubilæum i 2011 og fortsætter med at fange publikum på Her Majesty’s Theatre i Londons West End, selv efter mere end 11.000 forestillinger.

Book musicalen af alle musicals her:

2. Les Miserables

Cameron Mackintoshs legendariske produktion af Boublil og Schönbergs Les Misérables er en global scenesensation. Set af mere end 65 millioner mennesker i 42 lande på 22 sprog rundt omkring i verden og stadig den dag i dag sælger massevis af udsolgte forestillinger på sit 28. salgs år.

Vær’ med i sensationen og sikre dine billetter her!

3. Wicked

WICKED, West End og Broadways musical sensation, er allerede den 9. længst spillende musical i Londons teaterhistorie. Vinder af over 100 store priser inklusiv tre Tony Awards, to Olivier Awards og ti theatregoer-voted WhatsOnStage Awards (vandt ‘Best West End Show’ tre forskellige gange). Denne klassiske musical er nu set af næsten 10 millioner mennesker bare i London!

Lad dig fortrylle.. Find dine billetter her!

Nye produktioner

Disse nye produktioner har taget West End med storm, så du rigtig kan mærke pulsen fra et nyt og moderne 2019 musicallandskab. Disse har stort potentiale til at blive klassikere på ingen tid.
Vær én af de første til at se disse spritnye musicals. Vi garanterer dig en pragtfuld aften!

4. Waitress

Bragt til live af et banebrydende kreativt hold kun bestående af kvinder.
Dette uimodståelige nye hit indeholder originalt musik og tekster skrevet af den 6 gange Grammy® nominerede Sara Bareilles (Brave, Love Song), en bog af den anmelderroste manuskriptforfatter Jessie Nelson (I Am Sam) og instruering af Tony Award® vinder Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Gå ikke glip af denne opløftende musical. Sikre dig dine pladser her!

5. Come from Away

Denne glade nye musical viser den utrolige og sande historie om de 7000 flypassagerer fra hele verden som var strandet i Canada i kølvandet på 9/11 og det lille Newfoundlandske samfund, der lukkede disse ‘come from aways’ ind i deres liv.

En hyldest til menneskeheden. Find dine pladser her!

Guide London Musicals

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *