På efterårseventyr i London

Stop op et øjeblik og se London for dig lige nu – og hvis du aldrig har været der før, så bare prøv at forestil dig det: De røde busser, kold efterårsluft, skilte om at The Phantom Of The Opera spiller i West End og selvfølgelig mænd og kvinder, der har knitrende poser i hænderne, mens de går ned ad Oxford Street.

Shopping, musicals og sightseeing kan muligvis være det første, man tænker på, når man skal på ferie til London. Men byen indeholder mange andre sjove oplevelser, som faktisk kan være lige noget for dig. Her får du vores bud på tre af de største oplevelser og tre lidt anderledes oplevelser, som du kan tage del i, i den populære hovedstad.

Tre af de største

https://www.ticmate.dk/p/26019/madame-tussauds-london-priority-entrance

Madame Tussauds har du sikkert hørt om. Livagtige voksdukker, der ligner dine yndlingskendte på en prik, fylder lokalerne. Men Madame Tussauds har efterhånden udviklet sig til mere end et voksmuseum, selvom det i sig selv er ret imponerende. I dag indeholder museet også udstillinger, en 4D biograf, forlystelser og interaktive oplevelser. Det er for børn, voksne og alle, der gerne vil have mange timers underholdning ud af deres billet!

https://www.ticmate.dk/p/26701/london-eye

Er du mere til højder og en flot udsigt, som du kunne stå og kigge på i evighed – eller i dette tilfælde cirka en halv times tid – så er London Eye lige noget for dig. Hver gang det imponerende pariserhjul bevæger sig, får du en ny vinkel på London. Du kan gå rundt i den lukkede gondol, tage billeder og kigge udover byen – og du vælger selvfølgelig selv, om du vil se udsigten om dagen, vedsolnedgang eller om aftenen.

https://www.ticmate.dk/p/1172/tower-of-london

En tredje klassiker er selvfølgelig Tower of London – Hendes Majestæt Dronning Elizabeths royale palads og fort, som ligger i det centrale London. Her kan du se kronjuvelerne og se The Beefeaters; vagterne foran slottet. Tower of London gemmer på en interessant historie, som du kan høre mere om under dit besøg, og det er et af de steder, man bare må besøge minimum én gang.

Tre af de unikke

https://www.ticmate.dk/p/28606/the-war-of-the-worlds

War of the Worlds er en interaktiv oplevelse; et science fiction-show, der gør brug af Virtual Realitybriller, og som du kan finde midt i London. War of the Worlds er baseret på romanen af H. G. Wells (på dansk: Klodernes Kamp), hvor rumvæsener fra Mars forsøger at overtage Jorden. Romanen, som blev udgivet i 1898, blev gjort til et radiospil i 1938, og historien blev fortalt så levende, at nogle af lytterne troede, at det der foregik, var rigtigt. War of the Worlds i London er en vild og underholdende genfortælling af historien udført på sin helt egen måde.

https://www.ticmate.dk/p/14167/classic-rock–beatles-tour

Når nogle tænker på England og musik, kommer de til at tænke på The Beatles. Det kendte album, Abbey Road, har faktisk 50-års jubilæum i år. Hvis du er Beatles fan, skal du overveje at tage på en Klassisk Rock og Beatles tur gennem London. Her ser du de mest ikoniske steder i London, som både har skabt overskrifter og er blevet en del af Londons miljø og rock ’n’ roll historie. Du hører samtidigt en masse detaljer om The Beatles og de fire medlemmer fra en musiknørdet guide!

https://www.ticmate.dk/p/19568/afternoon-tea-at-the-rubens

Efter nogle dage med mange besøg til forskellige seværdigheder, trænger du nok til en pause i løbet af en eftermiddag. Søger du en oplevelse, der er lidt ekstra lækker og samtidigt kulturel, så skal du prøve rigtig Afternoon Tea. Her kan du drikke lækker te efter eget valg og spise lækre kager og scones, mens du nyder det gode selskab, som du er afsted med. Efterårsferien handler trods alt også om at nyde gode øjeblikke med dem, man holder af.Rigtig god efterårsferie – og rigtig god tur!

London Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *