Shakespeare – og hans verden – London 2012

William Shakespeare - staging the worldWilliam Shakespeare gå aldrig af mode. Shakespeares citater er så levende som nogensinde i både det litterære og naturlige sprog og vil sandsynligvis have en større rolle i det moderne London når Shakespeares London bliver bragt til live igen i slutningen af 2012.

Som en del af London Festivalen, iscenesætter British Museum en større udstilling om Shakespeares verden i samarbejde med The Royal Shakespeare Kompagni fra 19. juli til 25. november i 2012.

Ved at udforske Shakespeares betydning i udformningen af ​​en følelse af national identitet og den afgørende rolle for  Shakespeares skuespilhuset med fokus på verden uden for London, fortolket gennem innovative perspektiv for den store digter og dramatiker. Udstillingen giver et unikt indblik i Londons nye rolle som en ​​verdensby i 1612.

Citater og genstande fra Shakespeares museum samling og fra hele Europa vil være med til at bringe Shakespeares London til live. Kort, tryk, tegninger og malerier, våben og rustninger, manuskripter, mønter, medaljer og andre spændende genstande vil alle blive undersøgt gennem Shakespeares teaterstykker.

 

 

London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *