Sommer-konkurrence: Vind fantastiske præmier i London

Skal du til London til sommer? Jamen, så har vi lige en konkurrence til dig!

Lige nu har du muligheden for at vinde en af tre fantastiske præmier i London.

 • 4 billetter til Madame Tussauds inkl. afternoon tea i Madame Tussauds*
 • 2 billetter til en Champagne Experience i London Eye
 • 2 kombobilletter til London Eye & et London Eye-cruise

For at deltage i konkurrence skal du gå ind på vores Facebook-side og fortælle os, hvad du synes er det bedste ved London – det kan være et sted, seværdighed, person, restaurant, aktivitet – kun fantasien sætter grænser.

Vi udvælger tre vindere d. 31. juli 2018. Vinderne vil annonceret på Facebook.

Følg Ticmate på Facebook og Instagram for meget mere rejseinspiration!

De tre vindere er blevet fundet!  

Tillykke Marie Errebo – du har vundet fire billetter til Madame Tussauds inklusiv Afternoon Tea. Giulia Rasolo – du har vundet to billetter til en Champagne Experience i London Eye og Angelica Johansson – du har vundet to billetter til London Eye & et London Eye-cruise.


Konkurrencen er på ingen måder sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. 

Billetterne skal være brugt senest d. 30. december 2018. Billetterne kan ikke ombyttet til kontanter. Du bedes medregne 10 dage, når du indløser din præmie. 

*Med forbehold for udsolgte datoer. 

London

12 Replies to “Sommer-konkurrence: Vind fantastiske præmier i London”

 1. Det bedste ved London er 2 ting – mangfoldigheden og teaterudvalget ‘ der er så mange stykker men ønske at se

 2. Jeg hsr aldrig været i London, så glæder mig meget til at mærke atmosfæren og opleve de mange forskellige kulturer.

 3. Jeg har aldrig været i London, eller England for den sags skyld. Jeg ville så gerne en tur derover og vise den sidste respekt til mit store idol George Michael. Det kunne jo sagtens kombineres med jeres flotte give-awsy

 4. Det bedste ved London er alsidigheden. Vi kan se fantastiske bygningsværker, historiske steder, dejlige parker og pladser. desuden er befolkningen venlig og hjælpsom. Der er luxoriøse, nye og gamle kvarterer og spændende indkøbsgader, hyggelige pubber og masser af musicals.Man bliver ALDRIG træt af London.

 5. Det er svært at kun svare et sted. Det er hele London. Alle de forskellige mennesker, steder, kultur. Hver gang man kommer til London, er der noget nyt, man bliver aldrig færdig. Heldigvis. Men hvis jeg skal sige et sted, så er Camden området, et af mine favoritter. Og M&M’s butikken.

 6. Da jeg var i London med min datter på 13 år fik vi at vide at der var en plads med 4 løver. Hvis man rørte en af løverne på poterne så betød det at man på et eller andet tidspunkt kom tilbage til London.
  Vores problem var at det var meget bevogtet af vagter med fløjter, som passede på ingen kravlede op på løverne. Men vi fik lov at røre dem og håber at sagnet taler sandt, for vi elskede at være i London
  Vi håber SÅ meget at opleve afternoon tea for det havde vi ikke råd til sidst.
  Jeg ved ikke hvad pladsen hed men den lå ikke så langt fra Big Ben.

 7. Jeg vil tage min veninde med til London og besøge venner derover. jeg elsker alt ved London. Der er så mange ting jeg mangler at se så jeg kan ikke sige hvad jeg synes bedst om men madam Tussaut er en af de bedste atractioner. Jeg har aldrig fået the der. Jeg håber jeg vinder to billetter.

 8. Jeg synes Madam tussaut er en kæmpe oplevelse og jeg vil gerne vinde to billetter til min veninde og mig. Hun har aldrig været i London. Elsker den by ❤️❤️

 9. Jeg skal afsted med min datter i september og til trods for jeg er meget højdeskræk, har jeg lovet hende vi skal i London Dyr, så at vinde billetter ville da være fedt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *