Ticmates donation til velgørenhed bliver fordoblet

marcusTicmate i Sveriges førende finansavis ‘Dagens Industri‘ d. 28. november 2016. 

I år vil Ticmate give vores årlige donation til hjælpeorganisationen Læger Uden Grænser tidligere end vi plejer, fordi den svenske finansmand Roger Akelius har lovet at fordoble alle donationer til organisationen givet i december måned.

Hvert år donerer Ticmate 10% sit overskud til velgørenhed. Indtil nu har Ticmate doneteret 2,1 millioner svenske kroner til velgørende formål. Siden 2011 har Ticmate arbejdet sammen med Læger Uden Grænser og de har indtil nu modtaget 1,94 millioner svenske kroner.

“Vi har op til nu holdt lav profil med vores donationer, men jeg vil gerne inspirere andre virksomheder til at gøre det samme, og derfor synes jeg, at det er vigtigt, at os der donerer penge til velgørenhed også fortæller om det” fortalte Ticmates grundlægger og administrende direktør Marcus Moeschlin i sit interview i Sveriges førende finansavis ‘Dagens Industri’.

Sidste år donerede Ticmate 500.000 svenske kroner til Læger Uden Grænser og Marcus Moeschlin håber på at nå samme beløb igen i år, og derved nå en million svensker kroner med Akelius’ fordobling af donationen.

 

Foto: Oskar Omne

Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *