Budapest

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Budapest. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og kombineret på en bådtur på Donau-floden. Vi tilbyder også dagsture til de historiske byer Visegrád, Esztergom og Szentendre. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Panorama- & bådtur

Panorama- & bådtur

Vil du gerne opleve Budapest fra sin allersmukkeste side? Så kom med os på en uforglemmelig sightseeingtur rundt i denne fantastiske by. Denne tur inkluderer en magisk bådtur ned langs Donau-floden. Bestil din tur her!

Fra 260 kr
Cykeltur i Budapest

Cykeltur i Budapest

Kom med os på en sjov og anderledes sightseeingtur på cykel! Der findes næppe en bedre måde at se byens seværdigheder eller lære mere om Budapests historie. Tilbring en afslappende dag med at opleve begge sider af Donau med en lille turgruppe og lær byen bedre at kende. Bestil din cykeltur i dag!

Fra 147 kr
Budapest sightseeingtur med parlamentet

Budapest sightseeingtur med parlamentet

Tag på en sjov og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og oplev den interessante bys mange højdepunkter. Turen inkluderer en guidet tur inden i parliamentet. Bestil din tur her!

Fra 309 kr
Aftentur i Budapest

Aftentur i Budapest

Besøg det oplyste 'Østens Paris' og spender en dejlig aften på en traditionel ungarsk restaurant med en skøn middag og vin og en flot og farverig folklore opvisning. Bestil din aftentur i Budapest her!

Fra 504 kr
Dansk