Budapest

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Budapest. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og kombineret på en bådtur på Donau-floden. Vi tilbyder også dagsture til de historiske byer Visegrád, Esztergom og Szentendre. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Cykeludlejning

Cykeludlejning

At cykle er en sjov og lidt anderledes måde at udforske en ny by på. Lej en cykel og se mere af Budapest på mindre tid. Du skal bare vælge om du vil leje din cykel for en halv eller hel dag og så kan du starte din rejse rundt i Budapest. Bestil din lejecykel her!

Fra 83 kr
Budapest sightseeingtur med parlamentet

Budapest sightseeingtur med parlamentet

Tag på en sjov og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og oplev den interessante bys mange højdepunkter. Turen inkluderer en guidet tur inden i parliamentet. Bestil din tur her!

Fra 314 kr
Budapest sightseeingtur

Budapest sightseeingtur

Tag på en sjov og informativ sightseeingtur rundt i Budapest og oplev den interessante bys mange højdepunkter. På denne tur vil du komme til at se slotsdistriktet, Matthæuskirken, Fiskernes Bastions, den store markedshal, Europas største termiske bad og meget meget mere. Bestil din sightseeingtur her!

Fra 207 kr
Sightseeingtur i Buda

Sightseeingtur i Buda

Oplev Buda, området på den vestlige side af Donaufloden i Budapest på denne to timers sightseeingtur. På denne tur vil du se alle områdets højdepunkter, såsom borgkvarteret, Matthæuskirken og Gellertbjerget. Bestil din sightseeingtur i Buda nu!

Fra 149 kr
Cykeltur i Budapest

Cykeltur i Budapest

Kom med os på en sjov og anderledes sightseeingtur på cykel! Der findes næppe en bedre måde at se byens seværdigheder eller lære mere om Budapests historie. Tilbring en afslappende dag med at opleve begge sider af Donau med en lille turgruppe og lær byen bedre at kende. Bestil din cykeltur i dag!

Fra 149 kr
Aftentur i Budapest

Aftentur i Budapest

Besøg det oplyste 'Østens Paris' og spender en dejlig aften på en traditionel ungarsk restaurant med en skøn middag og vin og en flot og farverig folklore opvisning. Bestil din aftentur i Budapest her!

Fra 512 kr
Sisi-turen

Sisi-turen

Kom med os på en tur til verdens anden største barok palads, Dronning Elisabeths, bedre kendt som Sisi, tidligere sommerresidens i Gödöllő. Få et sjældent indblik ind i hemmelighederne bag det kongelige par og deres palads. Bestil din Sisi-tur her!

Fra 297 kr
Donau-turen

Donau-turen

Donau-turen er en spændende tur ind i ungarsk historie. Donauknækket har spillet en vigtig rolle i Ungarns historie og er desuden omgivet af naturskønne omgivelser. Kom med på en scenisk tur ned ad 'blå Donau' med stop i de historiske byer Visegrád, Esztergom og Szentendre. Bestil her!

Fra 462 kr
Trabant bytur

Trabant bytur

Udforsk Budapest på denne trabant sightseeingtur! Når som helst og hvor som helst. Der findes næppe en bedre både at opleve Budapest på end fra en original Trabant 601. Bestil din Trabant sightseeingtur her!

Fra 990 kr
Dansk