Firenze

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Firenze. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og på en segway. Vi tilbyder også dagsture til bl.a. Pisa, Chianti-vindistriktet og mange andre spændende dele af Toscana. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Rundvisning på Uffizi-galleriet

Rundvisning på Uffizi-galleriet

5.0
(1)

Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 317 kr
Firenze på cykel

Firenze på cykel

En cykeltur er en sjov og aktiv måde at tage på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by at cykel i, and vores rute er nøje tilrettelagt til at gøre det en sjov og sikker tur for hele familien. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 285 kr
Halvdagstur til Chianti distriktet

Halvdagstur til Chianti distriktet

Denne 5 timers tur til Chianti-vinruten er den perfekte møde at opleve Toscana på. Turen inkluderer adskillige vinsmagninger samt olivenolie, skinker, oste og forskellige slags toscansk brød på en typisk toscansk gård. Du kommer også til at besøge de billedskønne fæstningsbyer Monteriggioni og Castellina i Chianti. Bestil din tur her!

Fra 447 kr
Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Pisa skal opleves, når man besøger Toscana-området! Byen er verdenskendt for sin enestående arkitektur: Mirakelpladsen er uden sammenligning det smukkeste monumentale plads i Italien og det svæve tårn er en af de mest genkendte bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlæg dit besøg til Pisa i dag!

Fra 528 kr
Dansk