Firenze

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Firenze. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og på en segway. Vi tilbyder også dagsture til bl.a. Pisa, Chianti-vindistriktet og mange andre spændende dele af Toscana. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Rundvisning på Uffizi-galleriet

Rundvisning på Uffizi-galleriet

5.0
(1)

Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 317 kr
Rundvising i domkirken

Rundvising i domkirken

Kom på en fascinerende tur i domkirkens historie og de italienske renæssancekunstnere Brunelleschi og Giotto. Domkirken Duomo di Firenze er den mest travle og mest populære seværdigheder i Firenze. Denne tur starter med at springe de lange køer over til domkirken med en særlig indgangsbillet. Bestil din tur allerede i dag!

Fra 317 kr
Rundvising på Accademia-galleriet

Rundvising på Accademia-galleriet

Accademia-galleriet indeholder adskillige af Firenzes enestående kunstskatte, såsom Michelangelos mesterværk David. Dette anerkendte kunstmuseum skal opleves, når du finder dig selv i renæssancens fødested. Med vores spring-køen-over indgang kommer du indenfor og igang med at udforske museet sammen med din guide i løbet af ingen tid. Book din tur her!

Fra 277 kr
Firenzes myter og mysterier

Firenzes myter og mysterier

Kom med os på en aftentur gennem den fascinerende verden bag Firenzes myter og mysterier! Fortællinger om ulykkelig kærlighed under de smukke broer, som ligger ved floden Arno; historier om den mystiske enke og andre skræmmende personligheder, der bor i skyggerne i det gamle Firenzes karakteristiske smalle gader. Bestil din tur her!

Fra 110 kr
Fiorentina

Fiorentina vs. Crotone

ONS, 26 OKT 2016, at Stadio Artemio Franchi

Fra 277 kr
Firenze vinsmagning

Firenze vinsmagning

Vores vinsmagningstur i Firenze er den perfekte måde at smage og opdage Toscana! Smag skønne italienske vine i traditionelle italienske vinbarer og oplev Firenze som en lokal. Alle vinsmagninger foregår i små grupper og tager dig til vinbutikker og vinbarer af høj kvalitet med ekspert service. Oplev Firenze på den sjovest mulige måde, køb dine billetter her.

Fra 285 kr
Dansk