Firenze

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Firenze. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og på en segway. Vi tilbyder også dagsture til bl.a. Pisa, Chianti-vindistriktet og mange andre spændende dele af Toscana. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
VIP tur til Uffizi-galleriet

VIP tur til Uffizi-galleriet

Besøg Uffizi-galleriet i Firenze, et af de ældste og største museer i verden og et absolut must-see, når du er i Firenze. Vores guide tager dig på en to timers fyldstgørende tur af museets mange mesterværker med max. 6 deltagere på hver tur. Bestil nu!

Fra 236 kr
Rundvising på Accademia-galleriet

Rundvising på Accademia-galleriet

Accademia-galleriet indeholder adskillige af Firenzes enestående kunstskatte, såsom Michelangelos mesterværk David. Dette anerkendte kunstmuseum skal opleves, når du finder dig selv i renæssancens fødested. Med vores spring-køen-over indgang kommer du indenfor og igang med at udforske museet sammen med din guide i løbet af ingen tid. Book din tur her!

Fra 293 kr
Heldagstur til Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Heldagstur til Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Denne heldagstur til Val D'Orcia er fyldt til randen med kunst, kultur, skøn mad og gode vine, så du er (næsten) garanteret en god tur. Kom med os på denne udflugt, som har det bedste af landsbyerne, landet, historien, arkæologien, maden og vinen i Toscana. Reserver en plads på turen i dag!

Fra 479 kr
Rundvisning på Uffizi-galleriet

Rundvisning på Uffizi-galleriet

5.0
(1)

Uffizi-galleriet er unægteligt den største attraktion i Firenze! Det enestående kunstmuseum er kendt for at huse smukke malerier fra verdens bedste renæssance- og barokkunstnere. På denne tur vil du komme til at se de bedste kunstværker nogensinde kreeret i en af verdens smukkeste byer. Sørg for at bestille din tur i god tid!

Fra 317 kr
Fiorentina

Fiorentina vs. Genoa

LØR, 28 JAN 2017 eller SØN, 29 JAN 2017, at Stadio Artemio Franchi

Fra 317 kr
Dansk