Firenze

Her finder du nærmest alle tænkelige ture og seværdigheder i og omkring Firenze. Vi tilbyder sightseeingture rundt i byen til fods, på cykel og på en segway. Vi tilbyder også dagsture til bl.a. Pisa, Chianti-vindistriktet og mange andre spændende dele af Toscana. Bestil alle dine billetter online hos Ticmate!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Tur til Uffizi-galleriet

Tur til Uffizi-galleriet

Besøg Uffizi-galleriet i Firenze, et af de ældste og største museer i verden og et absolut must-see, når du er i Firenze. Vores guide tager dig på en to timers fyldstgørende tur af museets mange mesterværker med max. 6 deltagere på hver tur. Bestil nu!

Fra 398 kr
Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Det svæve tårn i Pisa og Mirakelpladsen

Pisa skal opleves, når man besøger Toscana-området! Byen er verdenskendt for sin enestående arkitektur: Mirakelpladsen er uden sammenligning det smukkeste monumentale plads i Italien og det svæve tårn er en af de mest genkendte bygninger i verden. Så hvorfor vente? Planlæg dit besøg til Pisa i dag!

Fra 528 kr
Firenze Hop-af Hop-på

Firenze Hop-af Hop-på

Opdag fantastiske Firenze fra toppen af de røde Hop-af Hop-på sightseeingbusser! Sightseeing har aldrig været så nemt!Vælg mellem 24, 48 eller 72 timer billetter og få ubegrænset brug af de tre buslinjer. Børn under 5 år kører gratis! Køb dine billetter hjemmefra!

Fra 187 kr
Firenze segwaytur

Firenze segwaytur

Oplev Firenze på en ny og sjov måde! På denne Firenze segwaytur vil vores erfarne guide tage dig på en tur gennem Firenze, mens han fortæller om byens historie og kultur hjulpet af video- og lydssystemet på din segway. Det er alletiders oplevelse og klart den sjoveste måde at opleve en ny by på. Bestil i dag!

Fra 609 kr
Dansk