Porto

Her finder du billetter til seværdigheder, sightseeingture og mere i Porto. Forudbestil dine billetter og ture hjemmefra og sikre din plads på populære ture! Nyd en sightseeingtur i Portos gamle bydel, oplev et traditionelt folklore Fado-show eller tag på en vintur til Douro-dalen. Bare for at nævne nogle stykker!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Porto Hop-af Hop-på

Porto Hop-af Hop-på

Udforsk Porto, Portugals anden største by, med Hop-af Hop-på sightseeingbusserne! Med 43 velplacerede stop rundt omkring i byen er sightseeing gjort nemt og sjovt. Vælg mellem 24 eller 48-timers billetter! GRATIS besøg i en vinkælder inkluderet! Bestil nu!

Fra 108 kr
Sightseeingtur i Porto

Sightseeingtur i Porto

Oplev hovedstaden i det nordlige Portugal, Porto og byens antikke storslåethed. Udforsk byens smukke gamle bymidte, besøg domkirken, nyd en rundvisning og vinsmagning i en portvinskælder og meget mere! Denne 4-timers tur tager dig rundt til Portos højdepunkter. Bestil din tur med eller uden frokost!

Fra 289 kr
Sightseeingtur i Porto & 6 broer-cruise

Sightseeingtur i Porto & 6 broer-cruise

Kom med os på den ultimative halvdagstur i Porto! Nyd en guidet tur rundt i det fantastiske UNESCO-beskyttede historiske centrum, se byens største seværdigheder, besøg en portvinskælder, smag på lokale vine og tag på et panoramisk 'Seks broer'-cruise. Sikre dig din plads, bestil i dag!

Fra 372 kr
Porto om aftenen & Fado-show

Porto om aftenen & Fado-show

Tag på en guidet tur i Porto om aftenen! Nyd en dejlig portugisisk middag med lokale delikatesser sammen med et traditionelt folklore Fado-show. Det er en oplevelse du sent vil glemme! Bestil dine billetter til denne populære tur hjemmefra!

Fra 269 kr
Vintur til Douro-dalen

Vintur til Douro-dalen

Opdag Douro-dalens smukke landskab! Besøg tre forskellige vingårde og smag fire forskellige portugisiske vine fra Douro. Denne heldagstur er et must, når du besøger Porto. Bestil i dag!

Fra 784 kr
Dansk