Washington

Oplev højdepunkterne i DC på en dag, lær om slaget ved Gettysburg eller besøg de mange mindesmærker og memorials, som ligger i den amerikanske hovedstad. Sikre dig en plads, bestil dine ture hjemmefra!

Hit-listen
Sorter efter
A - Å
Pris
Antal stjerner
Den store Washington D.C. to-dagstur

Den store Washington D.C. to-dagstur

Lær alt, hvad der er at vide om den amerikanske hovedstad på denne fantastiske to-dagstur! Dag 1 tager dig bl.a. til det Hvide Hus, Capital-bygningen og byens mange memorials. Dag 2 går til Mount Vernon og Arlington National Cemetery, hvor JFK hviler. Hør farverige fortællinger fra fortiden og mindre kendte fakta om alle monumenterne, bygningerne og lokationerne i og omkring ...

Fra 918 kr
Tur til Gettysburg

Tur til Gettysburg

Rejs tilbage i tiden som du lærer om den blodigste kamp i den amerikanske borgerkrig - Slaget ved Gettysburg. Udforsk Gettyburg-museet og få en rundtur på slagmarken. Denne tur kan godt blive hurtigt udsolgt, så bestil din plads i god tid!

Fra 845 kr
D.C. om aftenen

D.C. om aftenen

Oplev Washington D.C.s storslåethed, som byen er badet i lys som aftenen! Beundre Capitol-bygningen, mindesmærkerne for 1. og 2. Verdenskrig, Lincoln Memorial og meget mere på denne smukke aftentur. Gå ikke glip af denne fantastiske tur, bestil i dag!

Fra 331 kr
Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Tur til Mount Vernon & Arlington National Cemetery

Besøg Mount Vernon og Arlington National Cemetery på én omfangsrig 8-timers tur. Se JFKs gravsted og Den ukendte soldats gravsted. Hvis du er interesseret i ikoniske steder i amerikansk historie, så er denne tur ideel til dig. Bestil din tur hjemmefra og sikre dig din plads på denne populære tur!

Fra 661 kr
D.C. på en dag

D.C. på en dag

Se alle de berømte steder i USAs hovedstad, Washington D.C., som det Hvide Hus, Capitol-bygningen, Washington Monument og World War II Memorial! denne 7-timers tur er et must, hvis du besøger DC for første gang! Bestil din tur i dag!

Fra 368 kr
Dansk