Disney On Ice - Magical Ice Festival Wembley

Disney On Ice - Magical Ice Festival Wembley

Wembley Arena

Pris fra 312 kr

Forbered dig på at blive fortryllet med Disney On Ice presents Magical Ice Festival med magiske øjeblikke fra forskellige Disneyfilm. 

Du vil blive ført bort til et vinterland i den prisvindende og nummer et animerede film nogensinde Disneys Frozen (Frost). Her vil du møde de royale søstre Elsa og Anna, den morsomme snemand Olaf, bjergmanden Kristoff og sit loyale rensdyr Sven, som de hjælper søsterne i en historie fyldt med spænding, eventyr, magi og uforglemmelige karakterer. 

Oplev også Disneys The Little Mermaid (Den lille havfrue) med en showstoppende dans af Sebastian som han bryder ud af sin skal.

Bliv vinklet ind i et kor af harmløse hooligans, når de får besøg af den frække Rapunzel og sin charmerende allierede Flynn fra Disneys Trangled og bliv revet med af Disneys Beauty and the Beast (Skønheden og Udyret) og de fortryllede følgesvende, som de tager scenen i et spetakulært show for Belle. Det vil blive et magisk miks af royale, når Disney On Ice bringer dette vinterland til London. 

Info

Wembley Arena
Arena Square, Engineers Way
London
HA9 OAA

Forestillingens længde:
2 hours

Vejviser

Vejviser

Directions
Nærmeste undergrundsstation er Wembley Park (i zone 4). Metropolitan & Jubilee Line kører til Wembley Park.

Kort

Dansk