Juletid i Paris

Eiffel Tower at nightParis er magisk i december. Intet mindre. Som vinteren tager over og dagene bliver kortere, lever Lysets By virkelig op til sit navn!

Forestil dig Paris’ ikoniske monumenter og gader, så tilføj kæder af fine lys, glitrende snefnug og guialander – så har du dig essensen af Paris ved juletid. Det majestætiske Eiffeltårn funkler endnu smukkere og gaderne og pladserne bliver indhyldet i smukke julelys.

Fly og hotel er oftest billigere i løbet af vinteren, så nu er det oplagte tidspunkt at rive et par dage ud af kalenderen og tage en af du holder (eller flere) i hånden og flyv til Paris.

Køb dine julegaver, besøg et julemarked, nyd et show, tilbring en dag i juleoppyntede Disneyland Paris, udforsk en vinterudstilling på et af byens mange museer eller besøg nogle af Paris’ berømte seværdigheder.

Hos Ticmate.dk kan du finde ture og billetter til seværdigheder, som kan gøre din tur lidt mere magisk. For eksempel kan du lige nu spare 15% på billetter til Eiffeltårnet med spring køen over.

Foto via EasyBookingGroup

 

Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *