Musicals du skal se i London i 2017

At tilføje en musical eller et show til din London-tur er lidt som at komme flødeskum på din kage, en smule overdådigt, men det hele værd. Når det er sagt kan det være svært at vælge, hvad du skal se, når du kun er i London en weekend eller måske en uge.

Den gode nyhed er, at London har et bredt udvalg af fantastiske shows, som vil bevæge dig og efterlade dig høj af sang og dans. Sagen er bare, at det gør det endnu svære at vælge, hvad du skal se. Skal du gå efter den hotteste nye forestilling? Den der har vundet flest priser? Eller den baseret på en bog du elskede?

Vi er så heldige at have haft mulighed for at se en del af byens udvalg, og vi vil klart anbefale, at du starter med en af disse fem: Lion King, Les Miserables, Wicked, Thriller & Phantom of the Opera.

Vi mener helt bestemt, at du ikke kan gå galt i byen med de prisvindende hit-shows, som har spillet i årevis.

De er ikke kun et sikkert valg – de er også dem, der vil få dig til at vælte bagover af begejstring og som du med garanti vil huske lang tid fra nu.

Nedenfor ser vi nærmere på de fem musicals and forsøger at gøre dit valg en smule nemmere. Lion KingLION KING

Disneys The Lion King er en familievenlig favorit, som er elsket af publikum i alle aldersgrupper! Med musik af Elton John og enestående scenekunst, er The Lion King en af de smukkeste musicals nogensinde, både i og udenfor London.

The Lion King havde verdenspræmiere i London i oktober 1999 og spiller nu på sit 18. år på Lyceum Theatre i London. Den populære musical har blevet set af flere end 85 millioner mennesker verden over med opsætninger på alle kontinenter, undtagen Antarktis.

Den fantastiske musik og sangtekst er af Tim Rice og Elton John. Julie Taymor instruerer denne musicalversion af Disneys vanvittig populære film Løvernes Konge. Hun er tilmed den første kvinde, der har vundet en Tony Award for ’Bedste instruktør af en musical’ for sit arbejde på The Lion King.

Vælg denne: Hvis du vil blive overvældet af fuldstændig fantastiske kostumer og scenografi, høre de velkendte sange fra Løvernes Konge-filmen og nyde en aften du og din familie sent vil glemme.

Teater: Lyceum Theater

Spilletid: 2 timer 50 minutter

Forestillinger: Onsdag, lørdag og søndag kl. 14.30 & tirsdag til fredag kl.19.30.

Anbefalet til: Børn fra 6 år og op. Bemærk venligst, at børn under 3 år ikke er tilladte i teateret. Les Miserables, London's West EndLES MISÉRABLES

Cameron Mackintoshs legendariske produktion af Boublil og Schönbergs Les Misérables er et verdensomspændende hit. Set af flere end 70 millioner mennesker i 43 lande og på 22 sprog rundt om i verden, slår den stadig salgsrekorder overalt.

Hårdtslående fakta, stærkt manuskript, enestående komposition, fængende skuespil, storslåede scenografi og sjælfuld musik gør Les Misérables til den længst spillende og stærkeste musical i Londons West End.

Les Misérables er produceret af Cameron Mackintosh. Claude-Michel Schönberg er medforfatter på manuskriptet og komponist af både Les Misérables og Miss Saigon, i samarbejde med Alain Boublil.

Vælg denne: Hvis du vil opleve verdens mest populære musicals og længst spillende musical i London, som altid tager publikum med storm.

Teater: Queen’s Theatre

Spilletid: 3 timer

Forestillinger: Onsdag og lørdag kl. 14.30 & mandag til lørdag kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 7 år og op, dog er børn fra 4 år tilladte med deres egen billet. Hvis de bliver rastløse i løbet af forestillingen kan personalet bede jer forlade salen. Wicked, London's West EndWICKED

Wicked har fortryllet publikummer i alle aldre over hele verden i over 10 år, og fortsætter som rekordbrydende hit på Londons Apollo Victoria Theatre, hvor den er blevet den 10. længst spillende West End musical nogensinde.

Musicalen har vundet over 100 internationale priser, inklusiv en Grammy, TripAdvisor Certificate of Excellence Award og 3 Tony Awards.

Wicked – The Untold Story of the Witches of Oz – er den fantastiske fortælling om et umage, men smukt, venskab mellem to unge kvinder, som møder hinanden, da de skal studere magi på Shiz University: Den blonde og meget populære Glinda og den misforståede grønne pige ved navn Elphaba.

Wicked er baseret på en roman af Gregory Maguire, musik og lyrik er multi-Grammy og Academy Award-vinder Stephen Schwartz, og er blevet tilpasset scenen af Winnie Holzman. Forestillingen er instrueret af Joe Mantello.

Vælg denne: Hvis du vil nyde en prisvindende musical fyldt med magi og en hjertevarmende fortælling om venskab.

Teater: Apollo Victoria Theatre

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Forestillinger: Onsdag og lørdag kl. 14.30 & mandag til lørdag kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 7 år og op. Bemærk venligst, at børn under 3 år ikke er tilladte på teateret. Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen under forestillingen.

Thriller - LiveTHRILLER LIVE

Thriller Live er den ultimative koncerthyldst til Kongen af Pop, Michael Jackson. Thriller Live er næsten som at opleve selveste Michael Jackson live på scenen.

Forestillingen er en musikalsk rejse og hyldest til Kongen af Pop. Michael Jacksons karriere strækkede sig over 40 år, fra tiden med Jackson 5 til en utrolig solokarriere. Gennem tiden har han solgt flere end 750 mio. album. Albummet Thriller er stadig verdens mest solgte album nogensinde.

Vælg denne: Hvis er du fan af Michael Jackson, The Jackson 5, moonwalking eller er i humør til et energifyldt show fyldt med dans og musik. 

Teater: Lyric Theater

Spilletid: 2 timer 20 minutter

Forestillinger: Lørdag kl. 16, Søndag kl. 15.30 & tirsdag-fredag og lørdag kl. 19.30 & lørdag kl. 20.

Anbefalet til: Egnet til alle aldre, uanset om du allerede er Michael Jackson-fan eller ej.

Phantom of the OperaPHANTOM OF THE OPERA

Phantom of the Opera er musicalernes musical. Andrew Lloyd Webbers mesterværk fejrede sit 30 års jubilæum i 2016, og fortsætter med at fortrylle publikum i Her Majesty’s Theatre i Londons West End, efter at have været opført flere end 11.000 gange. 

The Phantom of the Opera er et musicalfænomen med nogle af de mest pompøse kulisser, kostumer og specialeffekter, der nogensinde er skabt til scenebrug. Denne vanvittigt populære musicals har været opsat i over 90 byer og vundet mere end 50 teaterpriser over hele verdenen!

Vælg denne: Hvis du vil opleve musicalen over alle musicals; en sand klassiker med en fængende historie, smukke ballader og sensationelle sceneeffekter.

Teater: Her Majesty’s Theatre

Spilletid: 2 timer 30 minutter

Forestillinger: Torsdag og lørdag kl. 14.30 & mandag til lørdag kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 10 år og op. Bemærk venligst, at børn under 5 år ikke er tilladt på teateret.

London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *