Tre formidable musicals du skal se i London

3-Dazzling-Musicals-DK-640x402Er du på udkig efter inspiration til, hvilken musical du skal se i London? Hvis du er i humør til noget lidt anderledes, så har vi samlet vores anbefalinger til tre af de mest formidable musicals i Londons West End.

Der er noget for enhver – fra hekse, lidende kunstnere og drag queens til forbudt kærlighed, venskab og det at følge dine drømme.AN AMERICAN IN PARIS

An American in Paris er det sprit nye musicalhit, som kom til London i 2017.

An American In Paris er den prisvindende, imponerende opsat og smukt danset Broadway-musical med noget af det bedste musik og lyrik nogensinde skrevet. The New York Times har beskrevet den som ‘en perfekt integration af dans, romantik og klassisk Gershwin’.

Den smukke musical handler om Jerry Mulligan, en amerikansk soldat, der forsøger at slå igennem som maler i en by, der pludselig summer af håb og muligheder efter slutningen på Anden Verdenskrig. Da han tilfældigvis møder en smuk ung danserinde ved navn Lise, danner Paris’ gader baggrunden for en historie om romantik, kunst, venskab og efterkrigstiden.

Vælg denne: Hvis du er på udkig efter Londons nyeste musicalhit, en visuel bjergtagende produktion med innovation og fantasifuld scenekunst, enestående dansere og en sød kærlighedshistorie, så er An American in Paris lige dig!

Teater: Dominion Theatre

Spilletid: 2 timer og 30 minutter (inkl. 15 min. pause)

ForestillingerMandag til lørdag kl. 14 og kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 6 år og op. Børn under 4 år kke er tilladte i teateret.KINKY BOOTS

Kinky Boots er musical til dem der ‘just wanna have fun‘. Denne morsomme og hjertevarme musical med musik af Cyndi Lauper er et must-see.

Baseret på en sand historie og en indie-film af samme navn, Kinky Boots følger den unge brite Charlie Price, som forlader sin families skofabrik for at bo sammen med sin krævende kæreste i London.

Da Charlies far dør uventet, vender han tilbage til den konkurstruede fabrik og indser, at det er op til ham at finde på en måde at holde forretningens i gang. En fabelagtig drag queen ved navn Lola giver Charlie idéen til at lave damesko til mænd. Snart begynder fabrikken at producere ‘kinky boots’ med Charlie og Lola i spidsen, men vil det kunne redde fabrikken? Og kan to vidt forskellige mænd finde fælles fodslag og blive ægte venner?

Vælg denne: Hvis du gerne vil se en sjov og skæv musical med formidable kostumer, fantastiske dansere, mænd i dametøj og glad musik.

Teater: Adelphi Theatre

Spilletid: 2 timer og 25 minutter

Forestillinger: Mandag til lørdag kl. 14.30 og kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 12 år og op. Børn under 4 år kke er tilladte i teateret.WICKED

Wicked er en af de musicals der har spillet længst tid og er allerede blevet set af over 2 millioner mennesker i London alene. Det er selvsagt en publikumsfavorit og har været det i over 10 år.

Wicked er den ufortalte historie om et umage venskab mellem to piger, som mødes som troldmændsstuderende. Deres ekstraordinære eventyr i Oz vil ultimativt føre dem til deres skæbner som Glinda Den Gode og Elphaba Vestens Værste Heks. Spækket med trolddom, betagende kostumer, en opfindsom og morsom fortælling og show-stoppende sange, Wicked er en uforglemmelig og fortryllende oplevelse.

Den engelske avis The Evening Standard har kaldt den: ‘En af de mest populære West End musicals nogensinde’ og Daily Mail har udråbet den til, ‘Det perfekte valg til en tryllebindende aften ude’.

Vælg denne: Hvis du vil nyde en prisvindende musical fyldt med magi og en hjertevarmende fortælling om venskab.

Teater: Apollo Victoria Theatre

Spilletid: 2 timer 45 minutter

Forestillinger: Onsdag og lørdag kl. 14.30 & mandag til lørdag kl. 19.30.

Anbefalet til: Børn fra 7 år og op. Bemærk venligst, at børn under 3 år ikke er tilladte på teateret. Børn under 16 år skal være ifølge med en voksen under forestillingen.

London

2 Replies to “Tre formidable musicals du skal se i London”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *