Vind en tur i en privat gondol i London Eye!

Det er endelig december, og med julen går ønsker i opfyldelse! Hvor ønsker du at rejse hen til jul?

Del dine rejseønsker med os på facebook.com/ticmate eller i kommentarsektionen, og vi giver den med den bedste ønskeliste en tur i en privat gondol i London Eye denne jul!

Her kan du se nogle af vores egne favoritter i Europa:

Southbank London

Oplev London Eye på sin hjemmebane. Når du alligevel er her, bør du også se nogle af vores andre seværdigheder, som kun er få meter væk.

Edinburgh

Besøg en af Storbritanniens smukkeste byer. Skotlands hovedstad er fyldt med kultur og kunst og gemmer på mange skjulte skatte, der bare venter på dig!

Warwick/Cotswolds

Rejs ind i hjertet af England og oplev engelske traditioner og kultur. Tag forbi det smukke Cotswolds og Oxford, og besøg det middelalderlige Warwick Castle samt Shakespeares fødested Stratford-upon-Avon.

Warwick Castle, Stratford, Oxford and Cotswolds

Amsterdam

Der er mange grunde til at besøge den smukke hollandske hovedstad – blandt andet byens kunst, kultur og selvfølgelig den helt unikke arkitektur og stil gør besøget det hele værd. Når du alligevel er her, så bliv skræmt i Amsterdam Dungeon eller besøg det verdensberømte Madame Tussauds!

Berlin

I Berlin er der altid noget nyt at opleve, da byen er fyldt med ting, som du bare må se! Får du nok af sightseeing, kan du besøge nogle af byens bedste seværdigheder såsom Madame Tussauds, Berlin Dungeon og Little Big City. Det garanterer dig en helt unik tur til Berlin!

Amsterdam London News Offers Travel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *