Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Pris fra 139 kr

Van Gogh Museum i Amsterdam udstiller den største samling af Van Gogh malerier af Vincent van Gogh i verdenen, og er i sandhed en unik oplevelse. Van Gogh Museet i Amsterdam er et 'must see', når du besøger Amsterdam. Bestil billetter til Van Gogh Museum i Amsterdam her!

Vincent Willem van Gogh (30. Marts 1853 – 29. Jul1 1890) var en hollandsk maler. Han er en af de mest berømte malere i Europas historie, og hans billeder er verdens berømte og uvurderlige i dag. Van Gogh malede omkring 900 billeder og 1100 tegninger på kun små 10 år, som var hans aktive periode. Efter år med pinsomme anfald og mange udbrud af mentale forstyrrelser, tog Van Gogh sit eget liv i en alder af kun 37 år. 

Van Gogh Museet i Amsterdam giver dig mulighed for at se mange af hans berømte billeder, holde dig opdateret omkring kunstneren Van Gogh og sammenligne hans billeder med andre berømte kunstnere fra det 19. århundrede. 

Vigtig Information:
- Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage en e-billet per e-mail. Venligst print denne e-billet ud og medbring den til museet.
- Din billet til Van Gogh Museum er KUN gyldig på den dag du bestiller til.
- Din billet inkluderer adgang alle udstillinger på musset, uden merbetaling. 
- Børn under 18 år kommer gratis ind på Van Gogh Museet i følge med en betalende voksen.

Fantastisk 4.5

4.5 12 kundekommentarer
Fantastisk udstilling

Eneste ulempe var at vi skulle stå i kø udendørs for at ombytte billetter.

Iben bøgeholm, Virum
MAN, 16 MAJ 2016
4.5
Van Gogh i Amsterdam.

Vi slap ikke for billetkøen, da vores voucher skulle byttes til en billet. Et rigtig dejligt museum med masser af køer foran de mest kendte malerier.
Rigtig god service og megen venlighed i informationen. Absolut et besøg værd.

Lisbeth, Vig
TIR, 26 APR 2016
4.5
Fint og interessant museum

flot museum med mange malerier af både Van Gogh og andre kunstnere som han kunne lide. ligeledes var der skitser og breve fra ham

Lotte, Gadstrup
LØR, 23 APR 2016
4.5
Van Gogh museet

En meget stor og bevægende oplevelse, at se de smukke malerier, og høre om hans liv.
Man kunne næsten mærke den smerte han havde i sig ind imellem.
Meget anbefalelsesværdig.

Hanne, Næstved
FRE, 19 FEB 2016
4.5
van Gogh museum

Det nye van Gogh museum er et absolut must see. Meget stort udvalg af malerier dækker helt denne fantastiske kunstners liv og produktion. Audioguiden gav det fulde udbytte af udstillingen. En stor stor oplevelse. Billetten købes nemt hos Ticmate. Dog havde museets folk ikke helt check på, hvordan den skulle behandles, men selvfølgelig kom vi ind.

Inger
MAN, 18 JAN 2016
4.5
Jeg kan jo ikke anmelde et museum, der er i verdensklasse, vel?!

Men hvis I vil vide, hvordan jeres service var, kan jeg sige, at selve bestillingen var absolut o.k. Men da jeg ankom til museet, blev jeg anmodet om at stille mig op i en udendørs kø for at komme til en luge for at hente selve billetten. Jeg gjorde vrøvl, fordi jeg vidste, at jeg allerede havde betalt. Det stykke papir, jeg fremviste, var åbenbart ikke nok. På grund af min vedholdenhed, kom jeg alligevel først hen til billetugen (måske fordi jeg er 84?) og sagde, at jeg havde betalt. Det kunne de så se på skærmen og jeg fik straks en billet udleveret.
Jeg har prøvet at se på mine gamle mails. Måske fik jeg ikke printet det rigtige stykke papir ud - jeg ved det ikke, og jeg har ikke mere det, jeg viste frem.
P.S. Jeg synes ikke, I skal offentliggøre mere end 1. linie.

Lise, Holte
SØN, 10 JAN 2016
4.5
Van gogh

En rigtig god oplevelse når man er i Amsterdam noget man bare må se også selv om man ikke er kunst interesseret. dejligt at have billetterne klar når man kommer og er fri for at stå i kø, og når man kun har 3 dage er det perfekt at man har de ting man vil se planlagt og bestilt i forvejen.

Bente
ONS, 16 DEC 2015
4.5
Van Gogh museet skal ses

Museet var virkelig værd at besøge, og det var en fordel at have købt billetter i forvejen, så vi kun skulle vente 20 min på at komme ind.

Lisbeth, Vallensbæk
FRE, 24 JUL 2015
4.5
Fantastisk

Vi var i Amsterdam bl.a. for at opleve Moody Blues og hvilken oplevelse !! Helt fantastisk. Besøgene på både Van Gogh og Rejksmuseum var ligeledes en enestående oplevelse.. Alt i alt en helt unik tur.

Åse, Herning
LØR, 27 JUN 2015
4.5
E-voucher

Interessant museum. Ved bestilling får man en e-voucher, og det betyder at man ikke kan gå direkte ind. Man skal til en luge for at få ombyttet til billetter. Der er en bestemt luge til dette, men man kan risikere at stå i kø, for at få ombyttet. Vi kom tidligt, så køen var ikke lang. Det var den til gengæld, da vi forlod museet. Så det kan anbefales at komme tidligt. Museet er handicapvenligt. Der var lift til kørestolsbrugere og dårligt gående, og inde på museet er det muligt at låne en rullestol. Museet er i 3 etager, men der er elevator.

*anna lise, Snekkersten
ONS, 10 JUN 2015
4.5
Van Gogh museet er at absolut must

Nemt at komme ind med forudbestilt e billet , mød tidligst muligt sæt 2 timer af til besøget

Erik, Nykøbing mors
SØN, 24 MAJ 2015
4.5
Et museum som skal besøges:-)

Godt museum, hvor vi fik indblik i Van Goghs liv, og så hans fantastiske billeder og breve til hans bror.

Jane, Nyborg
TOR, 14 MAJ 2015
4.5

Info

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum
Paulus Potterstraat 7
1071 Amsterdam

Van Gogh Museum
Åbningstider
Åbeningstider:
25/3 - 14/7: Dagligt fra 09:00 til 18:00, fredag åbent til 22:00.
15/7 - 4/9: Dagligt fra 09:00 til 19:00, fredag åbent til 22:00.
5/9 - 24/3: Dagligt fra 09:00 til 17:00, fredag åbent til 22:00.

Vejviser

Vejviser
Benyt Tram 2 eller 5 til 'Van Baerlestraat stop'

Kort

Dansk